Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дві громади Меденицька і Дрогобицька у скорботі і шані провели в останню путь Воїна Збройних сил України ОЛЕГА ШТУРИПІТУ.

Дата: 06.10.2023 18:06
Кількість переглядів: 131

Дві громади Меденицька і Дрогобицька у скорботі і шані провели в останню путь Воїна Збройних сил України ОЛЕГА ШТУРИПІТУ.

Зовсім ще юний військовий, який тільки закінчив Національну академію сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного і був направлений на проходження служби у військову частину, а тоді в зону бойових дій. З перших днів війни захищав рідну землю.

Спершу траурний кортеж із тілом загиблого зустріли у Меденицькій громаді біля пам’ятника «Борцям за волю України», де отці місцевих парафій відправили панахиду. А дальше рідне село Опори, де він виріс, де його виховувала бабуся.  У церкві Введення в храм Пресвятої Богородиці відбулося поминальне   богослужіння за військовослужбовцем. Тоді жалобна процесія прямувала  до Перехрестя Героїв. Далі до Дрогобича, звідки і проводжали траурний кортеж із домовиною Олега  до його останнього місця спочинку.

Прощалися з полеглим Захисником рідні, побратими, друзі, керівництво Меденицької і Дрогобицької громад, односельчани і всі небайдужі, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву нашого земляка за мирне майбутнє України.

Кожен повинен  пам’ятати, яка висока ціна нашої свободи.

 

Вічна пам’ять нашому захисникові!

Вічна слава Герою!

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь