Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дрогобицька ДПІ: Підсумки роботи Центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ за січень-жовтень 2023 року

Дата: 08.11.2023 12:06
Кількість переглядів: 63

Фахівцями Дрогобицької  ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області у Центрі обслуговування платників здійснюється сервісне обслуговування платників податків; реєстрація та ведення обліку платників податків і платників єдиного внеску, об’єктів оподаткування та об’єктів, пов’язаних з оподаткуванням; формування та ведення Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; своєчасне приймання та комп’ютерна обробка податкової та іншої звітності; проводиться інформаційно - роз’яснювальна робота щодо правильності розрахунку податків та заповнення декларацій; надаються адміністративні послуги. 

Загальна кількість звернень щодо надання адміністративних послуг за січень-жовтень 2023 року становить 12037, при цьому переважна більшість адміністративних послуг надана безпосередньо в Центрі обслуговування платників – 9682

Найбільш запитуваною адміністративною послугою є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. Зокрема, в січні-жовтні поточного року громадянам видано 8655 карток платника податків; 972  громадянам видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Також  вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню  документів платників єдиного податку. Так з початку року прийнято та опрацьовано 981 заяву щодо реєстрації платників єдиного податку

За січень-жовтень 2023 року зареєстровано: 

- реєстраторів розрахункових операцій — 426

- книг обліку розрахункових операцій — 428

- розрахункових книжок - 393

З початку року суб’єктам господарювання видано 104 витяги з реєстру платників податку на додану вартість. 

Крім того, в Центрі обслуговування платників працівниками Дрогобицької ДПІ постійно надаються рекомендації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет та інші можливості при його використанні. Громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДПС.

Щоденно спеціалісти ДПІ надають консультації та практичну допомогу з питань роботи сервісу «Електронний кабінет платника» та нового мобільного додатку « Моя податкова».

 

                            Дрогобицька ДПІ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь