Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подаємо інформацію щодо фінансової підтримки Меденицькою селищною радою Збройних сил України.

Дата: 09.11.2023 18:42
Кількість переглядів: 68

З початку повномасштабної агресії росії проти України Меденицькою селищною радою було придбано два автомобілі і передано на передову для бійців з Меденицької ТГ. Відремонтовано та відправлено автобус «школярик» для потреб військових.

Виділялася  фінансова допомога Батальйону територіальної оборони у сумі 632.5 тис. грн. на придбання пального і зимового одягу.

Службі безпеки України з бюджету Меденицької селищної ради виділено 300 тис. грн. для проведення  заходів безпеки у нашій громаді.

710 тис. грн. виділено Дрогобицькому відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області для закупівлі засобів зв’язку швидкого реагування та запобігання кримінальної ситуації та придбання пального.

400 тис. грн. виділено кошти Дрогобицькому територіальному центру комплектування та соціальної підтримки (військомат).

Працівниками Меденицької селищної ради за весь період війни зібрано із особистих надходжень кошти у сумі 700 тис. грн., які використано на:

- Закупівлю військової амуніції, тепловізора, дрона, системи «старлінг», генератора, оптичного прицілу, рації, системи заряджання, акумулятора, бойлера, насосної станції, телефона, запчастин для ремонту.

- З певною періодичністю закупляли  продукти харчування, пальне, засоби гігієни, господарські товари, предмети першої необхідності.

Детальний звіт про використання  коштів, зібраних із щомісячних донатів   працівників селищної ради знаходиться у секретаря виконавчого комітету Меденицької селищної ради.

Також працівники освітніх і дошкільних установ нашої громади долучаються фінансово та займаються плетінням маскувальних сіток і виготовленням окопних свічок.

Допоки триває війна і наші захисники потребують  підтримки, ми будемо і надалі докладати максимум зусиль для допомоги Збройним силам України, разом наближати нашу перемогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь