Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 ЛИСТОПАДА ВІДЗНАЧАЄМО ДЕСЯТУ РІЧНИЦЮ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ

Дата: 21.11.2023 09:33
Кількість переглядів: 257

Десять років тому ми стали свідками великої події, яка назавжди змінила обличчя нашої країни та поклала початок новому етапу в історії України. Революція Гідності стала символом сили, відданості та духу нації, яка визволилася від оковів корупції та тоталітаризму.

Це був час, коли мільйони громадян вийшли на вулиці, щоб відстояти своє право на гідне життя, свободу та незалежність. Ми пам'ятаємо тих, хто віддали свої життя заради цінностей, які ми сьогодні маємо нагоду підтримувати та розвивати.

Десять років тому, ми відкрили новий розділ в історії України, де народ став справжнім керівником власної долі. Ця революція виховала в нас гордість бути громадянами незалежної та вільної держави.

Але разом із цією гордістю приходить відповідальність. Ми зобов'язані зберігати та розвивати цінності, заради яких ми вийшли на Майдан. Сьогоднішня боротьба за незалежність і цілісність України, справедливість, вільне волевиявлення — це завдання, які стоять перед нами на сьогоднішній день.

Нехай десята річниця Революції Гідності буде часом не лише вшанування минулого, а й визначенням наших цілей на майбутнє. Бажаємо кожному з нас бути активним учасником подальших подій, прагнути до кращого майбутнього та продовжувати служити своїй країні.

Разом ми можемо будувати сильну, гідну та процвітаючу Україну! Вперед, до нових вершин!

Музей Революції Гідності заявляє про обшук - КИЇВ24

Начало формы

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь