Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ МИХАЙЛА ЖИВЧИНА ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

Дата: 25.11.2023 09:07
Кількість переглядів: 258

Шановні жителі Меденицької територіальної громади!

 

25 листопада – День пам’яті жертв голодоморів, що прокотилися країною трьома потужними хвилями, та найстрашніший – Голодомор 1932 - 1933 років. В цей день ми вшановуємо пам'ять людей, що стали жертвами нелюдського тотального знищення голодом.

 

   Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932–1933 років, історія не знає. Голодомор – одна з найстрашніших подій в історії людства. Це найбільша трагедія, яку довелось пережити українському народові. Трагедія, яка була найбільш жорстокою, і за межею людського розуміння. Голод на найродючіших землях планети був організований задля приборкання українського національного руху та упокорення українського селянства, яке хотіло жити у своїй державі так, як заповідали предки.

 

   Схилімо голови в глибокій жалобі і запалімо свічку пам’яті за тими, хто загинув голодною смертю, став жертвою репресій тоталітарного режиму. У спільній молитві згадаймо  жертв усіх голодоморів. Ми маємо усвідомити, щоб цього не сталося більше з нашими дітьми, внуками, нашими правнуками, що ми повинні бути єдині у творенні нашої Української національної держави, тверді та свідомі нашої перемоги у сучасній війні.

   Я щиро бажаю, щоб на столі кожної української родини завжди був хліб і до хліба, щоб ніколи батьки не бачили голодних очей своїх дітей, щоб дитинство їх було щасливим і ситим, щоб наші люди завжди мали достаток, а в Україні панував мир, добробут і процвітання.

 

І хай оберігає нас Господь від будь-якого лиха.

 

Світла пам’ять безвинно загиблим!

 

З повагою, селищний голова

Михайло Живчин

Заходи у День пам'яті жертв голодоморів - відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь