Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Миколай, Миколай жодну домівку не минай.

Дата: 06.12.2023 08:46
Кількість переглядів: 165

Щорічно з дня святого Миколая у нас в Україні розпочинається цикл Різдвяних свят. На це свято чекають всі, як  на казку та вірять у диво, незалежно від віку, бо Святий Миколай — другий після Бога заступник людей від усіх проблем і нещасть. Відомо, що все життя він ніс людям Добро і Милосердя. 

Працівники  КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради»  з подарунками та солодощами завітали до домівок підопічних. Сім’ї з дітьми, які опинилися в СЖО та  старенькі самотні отримали продукти харчування, солодощі, дитячі іграшки, памперси, дитяче харчування, дитячі пледи. Дякуємо нашим доброчинцям, помічникам святого Миколая, які допомогли нам зібрати такі щедрі пакуночки. Дякуємо голові громади Михайлу Живчину та всьому депутатському корпусу Меденицької селищної ради, А. Веселому керівнику БО «Блогодійного фонду родини Веселого», о. І. Козанкевичу керівнику БФ «Карітас СДЄ УГКЦ», отцю Р. Мелеху, Т. Волочай директору БО «БФ МХП - Громаді», В. Луці БО «Мальтійська служба допомоги у Львові».

Святий Миколай Чудотворець робив добро, не очікуючи за це грошей  або слави, так і наші доброчинці допомагають, не чекаючи нічого в замін.

Нехай Святий Миколай і надалі освячує всіх нас найкращими людськими чеснотами і благословляє на добрі справи, хай вимолить мужності, незламності нашим воїнам та швидкої Перемоги для України.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь