Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Україна підписала безпекові угоди про довготривалу співпрацю й підтримку з країнами – лідерами, а саме з Великобританією, Німеччиною і Францією. 

Дата: 21.02.2024 18:22
Кількість переглядів: 86

Україна підписала безпекові угоди про довготривалу співпрацю й підтримку з країнами – лідерами, а саме з Великобританією, Німеччиною і Францією. 

 

Документ терміном у 10 років – це чітко визначені кроки щодо військової допомоги, санкцій, заходів із відбудови України та підтримки на шляху реформ до членства України в НАТО та ЄС.

Спершу  такий договір наша країна уклала з Великою Британією, а цього разу з Німеччиною та Францією.  

 Про це повідомив голова Меденицької селищної ради Михайло Живчин.

 

Відповідно до угоди, у 2024 році Німеччина в межах військової допомоги надасть Україні понад 7 млрд євро. Це значно підсилить нашу армію. Франція зобов'язується допомогти в захисті територій, а це військова допомога, протидії новій агресії з боку росії, підтримці інтеграції України в європейські й атлантичні безпекові структури.

Оборонна підтримка, спільні політичні кроки, подальша систематизація відносин між інституціями наших держав заради більшої безпеки та спільної сили. Триває робота й з іншими нашими партнерами над новими угодами – це буде дуже ефективна й розгалужена архітектура безпекових гарантій. Речі, які слугуватимуть стримуванню російської агресії в майбутньому та допомагатимуть зараз – захищати незалежність.

Ці угоди укладають на основі декларації про безпекову підтримку України від G7.

На зображенні може бути: 7 людей, Овальний кабінет та текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь