Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Національний конкурс для кращих благочинців і меценатів країни «Благодійна Україна».

Дата: 23.02.2024 12:20
Кількість переглядів: 115

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації інформує про Національний конкурс «Благодійна Україна» (до 2012 року – конкурс «Благодійник року») засновником якого є Асоціація благодійників України.  Національний конкурс «Благодійна Україна»  – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних та волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі.

Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих доброчинців: благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

Конкурс за роки його проведення став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. До Наглядової ради конкурсу входять громадські діячі, депутати Верховної ради України, представники культури, освіти, бізнесу, волонтери та ЗМІ. Головою Наглядової ради Конкурсу є Анжеліка Рудницька (співачка, мисткиня, волонтерка і громадська діячка). Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».

 У листопаді 2023 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України». У конкурсі можуть брати участь юридичні та фізичні особи: бізнесові структури, благодійні та громадські фонди та організації, волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес та приватні особі), які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року (УЧАСТЬ У КОНКУРСІ БЕЗКОШТОВНА).

 Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі волонтери/благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого 2 самоврядування та політичних партій, які можуть виступати в якості заявників), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

ТЕРМІНИ: Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» – 30 квітня 2024 року (включно).

Уся інформація є на сайті: https://blagoukraine.org/.

Лінк на оголошення про конкурс:

https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html

Окрім того повідомляємо, що цього року планується проводити кілька регіональних етапів конкурсу, який Асоціація щорічно ініціює серед найбільших областей України.

 Додаткову інформацію про конкурс при потребі можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org  або в Оргкомітеті конкурсу.

Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України – Оксана Лобко, контактний тел. (067)16-404-11, електронна пошта: konkurs@blagoukraine.org

 Фейсбук–сторінка конкурсу «Благодійна Україна» – https://www.facebook.com/BlagodijnaUkrain

Національний конкурс «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2022» – Управління комунікацій та  інформаційної політики

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь