Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочалися змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!".

Дата: 05.03.2024 13:05
Кількість переглядів: 163

Розпочалися змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!".

 І кущовий тур ІІ етапу змагань з футзалу в рамках Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" пройшов на базі Меденицької СЗШ I-III ст.

У турнірі взяли участь 4 команди.

Меденицької СЗШ I-III ст., Летнянського ЗЗСО І-ІІІ ст., Опорівської та Солонської гімназій.

 До півфіналу команди Меденицької СЗШ I-III ст., та Опорівської гімназій.

 ІІ тур ІІ етапу змагань з футзалу серед команд закладів освіти Меденицької Територіальної Громади «Всеукраїнської шкільної ліги Пліч-о-пліч» пройшов на спортивних майданчиках Вороблевицького ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України Йосипа Шіллінга.

За вихід до півфіналу і фіналу боролися команди Вороблевицького ЗЗСО І-ІІІ ст., Волощанської гімназії, Грушівського ЗЗСО І-ІІІ ст, Грушівської гімназії та Ролівської гімназії.

 У цікавих і захоплюючих змаганнях до півфіналу І туру вийшли команди Меденицької СЗШ I-III ст., та Опорівської гімназій.

 Результати ІІ тур ІІ етапу змагань з футзалу серед команд закладів освіти Меденицької ТГ «Всеукраїнської шкільної ліги Пліч-о-пліч»:

 І місце - команда Вороблевицького ЗЗСО І-ІІІ ст.

 ІІ місце – команда Грушівської гімназії

 ІІІ місце – команда Ролівської гімназії.

Привітали переможців і нагородили грамотами команди і учасників змагань завідувач сектору військового обліку, цивільного захисту та кадрових питань відділу освіти, культури, молоді і спорту Володимир Ільницький і директор ДЮСШ «Явір» Олег Гернага.

Вітаємо переможців І і ІІ турів змагань з футзалу!

Бажаємо усім командам подальших перемог у змаганнях! 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь