Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

210 – та річниця від Дня народження Тараса Шевченка.

Дата: 09.03.2024 11:12
Кількість переглядів: 68

Сьогодні, з неймовірною гордістю і повагою в наших серцях, ми відзначаємо 210 – ту річницю великого дня - Дня народження Тараса Шевченка. Цей великий син українського народу завжди залишатиметься символом національної гідності, вільності та незламної духовності. Його творчість та доля стали безцінними скарбами національної історії і культури.

 

Тарас Шевченко - поет,  прозаїк, драматург, художник і громадський діяч. Його творчість стала невід'ємною частиною нашої історії та культури, наділяючи нас силою й натхненням. Сьогодні ми віддаємо належну шану та вдячність цьому великому синові України. Його творчість стала символом боротьби за українську державність, волю та незалежність. Поетична спадщина Кобзаря – це понад 240 творів, які перекладені понад ста мовами світу, він створив понад 1300 картин, з яких до нашого часу збереглися більше 800.

Нехай День народження Тараса Шевченка стане нагадуванням про нашу історію, національну гордість та відповідальність за майбутнє. Нехай його творчість буде джерелом мудрості  для кожного з нас, спонукаючи до дій та високих звершень.

Зичу вам всім гідного сприйняття та глибокого осмислення спадщини великого Кобзаря. Нехай у нашому серці залишається вогонь його слова, а наша країна має той самий патріотизм і мужність, що і Тарас Шевченко!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь