Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довідка про громадське обговорення Детального плану території земельної ділянки під кладовище орієнтовною площею 2,9893 га в с. Ріпчиці Дрогобицького району Львівської області (ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 26.03.2024 14:53
Кількість переглядів: 36

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», ст. 10, 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 555 від 25 травня 2011 р. було здійснено громадське обговорення Детального плану території земельної ділянки під кладовище орієнтовною площею 2,9893 га в с. Ріпчиці Дрогобицького району Львівської області (ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та повідомлення про її оприлюднення в порядку, передбаченому частиною четвертою ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», оприлюднено Меденицькою селищною радою та внесено до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки від 03.01.2024 р. (реєстраційний номер справи № 03-01-4136-24).

Протягом встановленого строку громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки зауважень та пропозицій громадськості не надходило.

З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості Проєкт ДПТ та звіт про СЕО оприлюднено на офіційному веб-сайті міської ради та внесено до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки. Зазначені документи оприлюднено в порядку, передбаченому частиною четвертою ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

На виконання вимог ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з 16.01.2024 р. до 16.02.2024 р. за адресою: Меденицька селищна рада (82160, Львівська обл., Дрогобицький р-н., смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52. Ел.адреса: medenychi.rada@ukr.net приймались зауваження та пропозиції до Проєкту ДПТ та Звіту про СЕО.

16.02.2024 року у приміщенні Меденицької селищної ради, Львівська обл., Дрогобицький р-н., смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52 було проведено громадські слухання щодо містобудівної документації та Звіту про СЕО.

Протягом встановленого строку громадського обговорення Проєкту ДПТ та звіту про СЕО до Меденицької селищної ради письмових зауважень та пропозицій до ДПТ та Звіту про СЕО не надходило.

Довідка про громадське обговорення

Детального плану території земельної ділянки під кладовище орієнтовною площею 2,9893 га в с. Ріпчиці Дрогобицького району Львівської області (ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь