Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29 березня відбувся звіт голови Меденицької громади Михайла Живчина за 2023 рік

Дата: 29.03.2024 19:09
Кількість переглядів: 481

«Сьогодні ми підбиваємо підсумки 2023 року, який наша громада  й уся Україна прожили в умовах воєнного стану через повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну.

Два останні роки війни – це складний виклик для нас і для  мешканців громади. Адже,  нас ніхто не вчив, як жити в умовах війни, як продовжувати працювати на місцях, водночас допомагати і підтримувати Воїнів ЗСУ і внутрішньо переміщених осіб, які втратили все. Але ми не впали духом, ми всі разом продовжуємо працювати, виконувати свої завдання, планувати діяльність та жити в умовах воєнного стану. І ми всі наші зусилля спрямували на боротьбу з ворогом» - з таких слів почав свою доповідь Михайло Живчин.

Найперше голова громади  подякував кожному, хто взяв до рук зброю і захищає нашу державу, нашу громаду на фронті. Бо найважче сьогодні нашим захисникам і захисницям на передовій. Вони ціною власного здоров’я та життя вибивають ворога з української землі, даючи нам можливість жити та працювати на місцях

Честь і слава нашим воїнам! Сил їм і якнайшвидшої Перемоги над ворогом!!!

Та, на жаль, ця війна забрала життя 23 мешканців нашої громади, мужніх Героїв:

Схиляємо у пошані голови перед світлою пам’яттю гідних синів незламного українського народу. Вічна пам'ять і вічний спокій нашим Героям!

Для забезпечення обороноздатності країни у 2023 році скеровано  субвенції у 2023 році для ЗСУ.

Детально у звіті подана інформація про соціальні виплати тим, категорія громадян, які цього потребують і ті виплати, які передбачені законодавством, грошову допомогу військовослужбовцям при поранені, грошову допомогу родинам загиблих (померли) ветеранів війни, Захисників, Захисниць України, Героїв Небесної Сотні та постраждалих учасників Революції Гідності.

Далі голова громади прозвітував про роботу усіх підрозділів Меденицької селищної ради. Звіт про виконання бюджету Меденицької селищної ради за 2023 рік, Програми, відповідно до яких виділяються кошти і проводяться роботи,   відділу освіти, молоді і спорту, медицини, комунального ВУЖКГ, соціальних служб, юридичного сектору, земельного відділу.

 

Висвітлено також проєктна діяльність із залученням коштів благодійних організацій і спонсорів, капітальні ремонтні роботи і поточні ремонтні роботи у медичних установах, навчальних закладах, закладах дошкільної освіти, Народних домах.

 

Співпрацюємо з благодійними фондами: “Карітас СДЄ УГКЦ”,                        БО “Благодійний фонд Родини Веселого” , БО “Фундація Святого Антонія” , БФ  Марти Слотило, БО “Центр Милосердя”, БФ “Рідні” та Львівським Хабом Асистивних технологій, ТОВ «Захід-Агро МХП».

На завершення голова Меденицької громади подякував  Збройним силам України, які стали міцним щитом для кожного з нас, волонтерам, які  сформували і утримують надійний тил, працівникам галузей медицини,  освіти, культури, комунальних та приватних підприємств, сільгоспвиробникам , працівникам апарату селищної ради та її виконавчих органів, депутатському корпусу, виконавчому комітету, та кожному небайдужому жителю громади, завдяки яким ми разом вистояли ще один рік нашої незламності.

Детально ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ МЕДЕНИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ МЕДЕНИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ МИХАЙЛА ЖИВЧИНА ЗА  2023 рік оприлюднено на цьому ж сайті "Меденицька селищна рада" у розділі «Голова громади».

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь