Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадська спілка «Центр відповідальної гри» (RGC).ЇЇ діяльність та попередження (профілактика) виникнення ігрової залежності, її подолання та мінімізація негативних наслідків.

Дата: 15.04.2024 16:01
Кількість переглядів: 40

   КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області» на прохання Львівської ОВА та департаменту соціального захисту населення поширює інформацію про громадську спілку «Центр відповідальної гри» (RGC), діяльність якої спрямована на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, її подолання та мінімізацію негативних наслідків.

 

      Центр відповідальної гри (RGC) як громадська спілка створений з метою розбудови в Україні  дієвої системи заходів, спрямованих як на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, так і на подолання та мінімізацію її негативних наслідків.

    Так, на сьогодні RGC спільно із Міністерством соціальної політики України напрацьовано проєкт Державного стандарту надання соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із ігровою залежністю, яка включена до Класифікатора соціальних послуг за кодом 017.4. Ми переконані в тому, що запровадження цього державного стандарту стане черговим ваговим кроком для підтримки людей з ігровою залежністю, членів їх сімей, задоволення суспільних інтересів в цілому та формування відповідального ставлення суспільства до гри на гроші.

     На разі, RGC відкрито Простір життя – простір, в якому люди, які зіштовхнулися з проблематикою залежності від азартних ігор зможуть отримати комплексну допомогу (психологічну, соціальну, правову, тощо), а також прослухати курс лекцій з даної тематики. Для цього, RGC, зокрема, набув статусу надавача соціальної послуги з соціально-психологічної

реабілітації осіб із ігровою залежністю. Серед отримувачів соціальних послуг, а також інших людей, які тільки шукають шляхи повернення до повноцінного життя та подолання залежності від азартних ігор.

 Контакти Простору життя:

 01032, м. Київ, вул. Назарівська, 11.

 Гаряча лінія: 0 (800) 336-105 (дзвінки по Україні безкоштовні).

Фото без опису

 

                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь