Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ З ДНЕМ МАТЕРІ

Дата: 12.05.2024 09:08
Кількість переглядів: 153

Дорогі Матусі!

Щирі вітання з Днем матері!

День Матері – це найбільш зворушливе свято. Все найкраще в житті – від Матері. Мама ніколи не втомлюється давати любов, турботу та підтримку.

Саме в травні, який вважається місяцем Божої Матері, ми відзначаємо особливе свято – День Матері, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до матері.

 

З нагоди цього особливого дня, ми хочемо від щирого серця побажати вам найтепліших і найщиріших слів, слів подяки і підтримки. Ваша ніжність, мудрість та безмежне жертовне ставлення надихають нас кожен день. Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше!

Нехай кожен день матері буде сповнений радості, усмішок та щасливих моментів. Нехай ваші душі завжди будуть наповнені любов'ю та теплом, а серця — щедрістю та розумінням. Ви — найважливіші, і ваша присутність у світі робить його кращим. Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

З Днем матері! Нехай кожна хвилина життя буде сповнена любов’ю та радістю! Нехай  материнське серце не знає смутку. 

З повагою,

голова Меденицької селищної ради

Михайло Живчин

З ДНЕМ МАТЕРІ! Красиве та ніжне привітання на день матері 2022  українською.Музикальна відео листівка - YouTube


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь