Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Меденицька селищна рада повідомляє, що 20 травня 2024 року розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування української греко-ка

Дата: 21.05.2024 10:39
Кількість переглядів: 508

Меденицька селищна рада повідомляє, що 20 травня 2024 року розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель релігійної громади української греко-католицької церкви в селі Летня Горбок Дрогобицького району Меденицької ТГ Львівської області.

 

Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

         Проект детального плану території (Далі-ДПТ) земельної ділянки  в селі Летня Горбок Дрогобицького району Меденицької ТГ Львівської області, розроблено на підставі рішення Меденицької селищної ради від 09.05.2023р. №2199 «Про надання дозволу на   виготовлення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель релігійній організації релігійна громада української греко-католицької церкви в селі Летня Горбок Дрогобицького району Львівської області», з метою майбутніх потреб та врахування державних, громадських і приватних інтересів під час планування забудови та іншого використання територій з дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства.

Проект розроблений у відповідності до Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», ДСП 173-96 «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів», ДБН В.2.3-5-2018 «Вулиці та дороги населених пунктів», ДБН Б.1.1.14-2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні»,.

  1. Основні техніко-економічні показники.

Межі розроблення ДПТ площею 0,528га., та проектована ділянка площею 0.3214га,

 2. Відомості про замовника та розробника містобудівної документації та підстави для їх розроблення.

Замовник містобудівної діяльності: Меденицька селищна рада, ЄДРПОУ 44505253

Розробник: ФОП Лопушанський М.Р.

 3.  Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом внесення змін до детального плану території.

З проектом ДПТ, його графічною частиною, пояснювальною запискою, можна ознайомитись в Меденицькій селищній раді за адресою: 82160, Львівська область Дрогобицький район смт. Меденичі, вул. Незалежності 52, з 20 травня 2024 року року протягом 30 днів з 09.00 години до 13.00 години.

  1.  Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

Пропозиції та зауваження до проекту ДПТ приймаються з 20 травня 2024 року  по 20 червня 2024 року.

Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

Громадські слухання щодо розгляду містобудівної документації ДПТ земельної ділянки  площею 0,3214га, за адресою: село Летня Горбок Дрогобицького району Меденицької ТГ Львівської області, відбудуться 20 червня 2024 року об 11.00 в Меденицькій селищній раді за адресою: 82160, Львівська область Дрогобицький район смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52 (зал засідань).

          Пропозиції подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь