Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черговий сеанс телефонної «гарячої лінії» у Дрогобицькій ДПІ

Дата: 30.05.2024 14:13
Кількість переглядів: 35

Днями у Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з платниками податків. 

З абонентами спілкувався   начальник Дрогобицької ДПІ Руслан Корж, який надав відповіді на актуальні питання з подання податкової звітності за допомогою Електронного кабінету ДПС. Під час телефонного спілкування платники отримали відповіді на питання щодо подання звітності в електронному вигляді. 

Очільник ДПІ наголосив, що користуватись Електронним кабінетом можуть не лише юридичні особи та фізичні особи-підприємці, а й фізичні особи – платники податків, які бажають отримати адміністративні послуги, здійснити розрахунки з бюджетом  тощо. 

Абоненти були проінформовані про функціонал та нюанси у використанні мобільного застосунку «Моя податкова», який є простим, зручним і доступним для громадян. Адже застосунок дозволяє платникам миттєво отримувати доступ до важливої інформації про свої податкові обов'язки,  сплачувати податки, слідкувати за змінами в законодавстві та отримувати персоналізовані повідомлення від податкових органів. 

                                                                                                         

                                                                                                                      Дрогобицька ДПІ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь