Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Даруймо радість дітям.

Дата: 31.05.2024 14:17
Кількість переглядів: 90

             

Діти – це найбільша радість у нашому житті. Їхня щирість і життєлюбність дарує нам щастя, тепло та надію. Щорічно 1 червня ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це свято завжди асоціюється зі сміхом, веселощами та родинними розвагами. На даний час, Україна відзначає його в тривожний час війни, під звуки сирен. Українські діти стали дітьми війни. 

 

Але попри це все, ми стараємось, щоб наші дітки хоч трохи відволіклись від переживань і щирі усмішки засяяли на їхніх обличчях. Фахівцями КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» для діток з числа сімей, які опинилися в СЖО проведено святковий захід «Збережемо дитинство». Зі святом дітей привітали заступник селищного голови Марія Новаковська, директор КУ «ЦНСП» Оксана Тринчук та заввідділення соціальної роботи Наталія Дем’яновська. Дякуємо директору Меденицького аграрно-технологічного професійного коледжу Василю Лужецькому, його заступникам, майстрам та учням за прекрасні, фахові майстер-класи з виготовлення солодких декорацій, приготовлення піци, солодких десертів. Посмакували наші дітки корисним обідом, приготовленим за рецептами по Є.Клопотенку.

 Потанцювавши та провівши гарно час, дітки отримали подаруночки, забрали приготовлену піцу та десерти, щоб пригостити батьків, ну і кольорові кульки, які додали всім настрою.

     Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть хорошими людьми. Бажаємо всім дітям мирного неба над головою, міцного здоров'я, успіхів у навчанні та творчому розвитку. Нехай кожен день дарує їм нові враження, знання та вміння. Віримо, що діти – це наше майбутнє, і вони зроблять світ кращим!

З Днем захисту дітей!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь