Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття  меморіальної дошки Євгену Павловичу Осередчуку в музеї у селі Довге

Дата: 08.07.2024 13:15
Кількість переглядів: 71

У неділю, 7 липня  у музеї села Довге  відбулося відкриття  меморіальної дошки Євгену Павловичу Осередчуку.

Євген Осередчук - уродженець с. Довге відомий художник, графік, майстер декоративно-прикладного мистецтва, заслужений працівник культури України, заслужений діяч мистецтва Республіки Молдова.

На урочистій церемонії відкриття були присутні депутат Андрій Середяк та староста с Довге Василь Середяк, настоятель місцевого храму, який освітив дошку, а також запрошені  гості.

Також на дійстві були присутні представники Благодійного фонду професійних художників, українських народних майстрів «Відродження» (Республіка Молдова), які поділилися своїми спогадами та думками про значущість цієї особистості. Після відкриття дошки гості мали можливість взяти участь у короткій екскурсії музеєм, де дізналися більше про життя та внесок Євгена Осередчука в історію нашого краю.

Право Відкрити меморіальну дошку було надано Івану Вакаренку представнику (республіка Молдова ) та  Андрію Грабинському.

 

Ми дякуємо всім, хто приєднався до нас на цій важливій події, та запрошуємо всіх охочих відвідати музей і побачити меморіальну дошку особисто. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для нас!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь