Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Української Державності! З Днем Хрещення Київської Русі-України! З Днем пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира Великого!

Дата: 15.07.2024 09:48
Кількість переглядів: 81

15 липня, в День пам'яті святого рівноапостольного великого князя Володимира ми відзначаємо День Української Державності — це свято нашої держави, свято утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке коріннями сягає часів заснування Києва.

Символічно, що зародження української державності ми відзначаємо в День хрещення Київської Русі-України. Адже історія українського державотворення засвідчується першими згадками про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва та подіями, пов’язаними з діяльністю князя Київського Володимира.

Сьогодні за державність ідуть у бій. За волю і незалежність віддають життя славні українські воїни. День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які всі працюють на нашу перемогу.

Тож нехай цей величний для країни день дасть надію, сили та наснагу для досягнення єдиної мети – миру в нашій державі.

Я вітаю вас зі святом! Зичу всім здоров’я, впевненості у власних силах, мудрості та перемоги. Хай буде успіх у справах та починаннях заради відбудови і процвітання України!

Нехай мир і спокій запанують у рідній Україні.

Я вдячний усім мужнім Воїнам, які захищають нашу державу!

Зі святом Вас, шановна громадо!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою, селищний голова

Михайло Живчин.

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь