Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щорічні навчання із професійної та психологічної підготовки новопризначеного особового складу пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області.

Дата: 10.10.2024 10:01
Кількість переглядів: 29

9 жовтня пройшли щорічні навчання із професійної та психологічної підготовки новопризначеного особового складу пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області.

Працівники підрозділу місцевої пожежної охорони Меденицької селищної ради також взяли участь у щорічних навчаннях, які проходили на навчально-тренувальному полігоні. Разом з підрозділом пожежників на навчання прибув голова Меденицької селищної ради Михайло Живчин, щоб підтримати працівників і ще раз впевнитися в надійності і стійкості, злагодженій роботі нашого підрозділу пожежної охорони.

Працівники проходили практичні навчання, набували навиків і вмінь, які будуть потрібні у їх нелегкій роботі. Навчалися гасити штучно створену масштабну пожежу, спричинену горінням нафти, гасіння пожеж, які виникають на автомагістралях, ліквідації витоку хімічних речовин внаслідок аварій та інше.

Бажаємо нашим працівникам підрозділу місцевої пожежної охорони Меденицької селищної ради здоров’я і легкої роботи!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь