Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цивільний захист

16 Березня, 2022 р., 15:21
ВИТЯГ з наказу №50  "Про призов вiйськовозобов'язаних та технiки на вiйськову службу пiд час загальноi. мобiлiзацii"  Дрогобицького районного територiального центру комплектування та соцiально.і. пiдтримки від 25.02.2022р.
24 Лютого, 2022 р., 11:26
Щоб привернути увагу, до населення доводиться сигнал оповіщення «Увага всім!». Його вмикають через електричні сирени, які дублюються протяжними гудками інших звукових пристроїв суб’єктів господарювання та транспортних засобів.
24 Лютого, 2022 р., 10:09
Про порядок дій за сигналом “Увага всім”
22 Лютого, 2022 р., 11:45
Рекомендації щодо дій населення за сигналами оповіщення та в складних ситуаціях
21 Січня, 2022 р., 15:42
ПРОТОКОЛ № 2 Позачергового засідання з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
21 Грудня, 2021 р., 11:45
Укриття у захисних спорудах цивільного захисту (далі – ЗС ЦЗ) є надійним способом захисту людей від засобів масового ураження в особливий період, а також під час надзвичайних ситуацій у мирний час та є основним видом колективного захисту.             Для колективного захисту людей передбачаються, як стаціонарні захисні споруди, так і укриття, які зводяться у короткі терміни з готових конструкцій, або обладнані в існуючих підвальних приміщеннях.             Сховище - герметична споруда для захисту людей, в якій протягом певного часу створюються умови, що виключають вплив на них небезпечних факторів, які виникають внаслідок надзвичайної ситуації, воєнних (бойових) дій та терористичних актів.             Сховище складається з основного приміщення для розміщення людей  і допоміжних приміщень – входів, приміщення фільтровентиляційного обладнання, дизельної електростанції, приміщення для зберігання продуктів, резервуарів для води, санітарного вузла, тамбурів, тамбурів-шлюзів.             Протирадіаційне укриття - негерметична споруда для захисту людей, в якій створюються умови, що виключають вплив на них іонізуючого опромінення у разі радіоактивного забруднення місцевості.            ПРУ можуть обладнуватись у підвалах будівель. Внутрішнє обладнання ПРУ аналогічно обладнанню приміщень сховищ. Крім того, для захисту людей можуть застосовуватися найпростіші укриття.            Швидкоспоруджувана захисна споруда ЦЗ - захисна споруда, що зводиться із спеціальних конструкцій за короткий час для захисту людей від дії засобів ураження в особливий період.           Споруда подвійного призначення - це наземна або підземна споруда, що може бути використана за основним функціональним призначенням і для захисту населення.
21 Грудня, 2021 р., 11:42
При першій можливості покиньте разом із сім’єю небезпечну зону. У разі неможливості виїхати особисто, відправити дітей і родичів похилого віку до родичів, знайомих. Необхідно взяти із собою всі документи, коштовні речі і цінні папери.
06 Грудня, 2021 р., 11:19
Відповідно до Законів України «Про оборону», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», на виконання вимог «Положення про військово-транспортний обов’язок»,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів  від 17.06.2015                      № 405,   Меденицька селищна рада інформує, що керівники підприємств, установ та організацій зобов’язані щорічно до 20 червня та 20 грудня подати в Дрогобицький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки інформацію про наявність транспортних засобів і техніки, їх технічний стан, а також про громадян, які працюють на підприємствах, в установах та організаціях на таких транспортних засобах і техніці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь