Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «Меденицька публічна бібліотека» Меденицької селищної ради

29 Серпня, 2021 р., 21:51
27 серпня Дрогобиччина разом із всією Україною відзначають 165-ту річницю від дня народження національного генія Івана Франка, який увійшов до світової історії як видатний поет, прозаїк і драматург, перекладач і літературний критик, публіцист і філософ, фольклорист і мовознавець, етнограф і економіст, громадський і політичний діяч.
27 Серпня, 2021 р., 09:26
''Апостол духу і правди'' /книжкова виставка-подіум/ бібліотека-філіал с. Дорожів.
27 Серпня, 2021 р., 09:22
"Нагуєвичі. Серпень. Двадцять сьомий день.
20 Серпня, 2021 р., 23:15
Напередодні святкування Дня Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності  України в бібліотеці-філіал с. Дорожів представлені тематичні книжково-ілюстровані виставки ''Прапор -- державна святиня'' та ''У нашім серці -- Україна''.  
19 Серпня, 2021 р., 18:29
30 років тому нездійсненна мрія багатьох поколінь втілилася в життя :Ми стали вільною та незалежною Україною. Здавна українці боронили свої свободи та права, повсякчас стикаючись із зовнішнім опором та внутрішніми незгодами. У боротьбі народилася і загартувалася єдина нація сміливих та щирих людей, що живе упрекрасній країні!
19 Серпня, 2021 р., 18:29
Велика і прекрасна є наша Україна.Вона має багате і славне минуле.Ми пишаємося своєю державою і гордо звемось українцями.
10 Серпня, 2021 р., 14:24
«Нехай в чистому небі зориться
22 Липня, 2021 р., 09:49
У суспільну свідомість повернулось ім’я визначної діячки національного визвольного руху, блискучої поетеси, пристрасної публіцистки, для якої слова «життя» і «боротьба» були синонімами, а мученицька смерть – доказом нерозривності Слова і Чину. Олена Теліга поступово займає належне їй місце серед національних героїв, визначних діячів культури. До 115-ої річниці від Дня народження гордо, духовно величної української патріотки в бібліотеці с. Грушів оформлена книжкова виставка «Вітрами й сонцем Бог мій шлях намітив»
17 Липня, 2021 р., 18:59
Олена Теліга була непересічною особистістю: вольовою, рвійною, емоційною, твердою у переконаннях, за визначенням одного з її сучасників, "ніжністю у силі".Характер О. Теліги багато в чому зумовив основні мотиви її творчості- непереборне життєлюбство, віру в здійснення мрій, заперечення сірості нудних буднів.Головним життєвим та естетичним орієнтиром поетеси стала "романтика нації, романтика змагань, романтика життя".В Меденицькій центральній публічній бібліотеці організовано книжкову виставку до 115річчя від дня народження поетеси "Українки в історії".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь