Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «Меденицька публічна бібліотека» Меденицької селищної ради

23 Квітня, 2021 р., 14:46
Найбільшим святом весни є Великдень.Не можна собі уявити Великодніх свят без барвистих різнокольорових писанок. У бібліотеці села Летня було проведено майстер- клас по виготовленню писанок. 
19 Березня, 2021 р., 14:47
 Ліна Костенко є видатною сучасною українською поетесою, своїм життям і творчістю вона засвідчує несхитну мужність, палку любов до України. Вона — одна з тих митців, хто не втратив людської гідності в часи  переслідувань, не йшов на компроміс з владою, бо свою позицію поетеса завжди виражала прямо і відкрито. Сьогодні, 19 березня, виповнюється 91рік від дня народження Ліни Костенко. З цієї нагоди в центральній Меденицькій публічній бібліотеці організовано книжкову виставку "Душі своєї я не продам", де можна познайомитися з життєвим і творчим шляхом поетеси.
16 Лютого, 2021 р., 16:24
 У який куточок України не закинула б тебе доля, не соромся говорити своєю рідною мовою. Ніколи не переходу на російську :тебе прекрасно всі зрозуміють. Бо хто соромиться своєї мови, той не достойний зватися українцем. Попри століття впосліджень і заборон щодо української мови наші предки залишили нам неоціненний скарб - неспотворену мовну красу. Українська мова є невіддільною частиною нашого українства й промови тим виявом нашої належності до української землі. Вона - велика частина нашої національної ідеї поруч із гербом, гімном і прапором. Кожен з нас повинен усвідомити, що є носієм багатющої української мови, багатства якої маємо щодня плекати й пильнувати, щоб передати прийдешнім поколінням  ще коштовніший мовний скарб. Іншої ради нема, бо якщо змарнуємо мову, то втратимо державність і самих себе. 
13 Травня, 2019 р., 14:18
У Меденицькій  ОТГ з 22 січня 2019 року функціонує Комунальний заклад «Меденицька публічна біблотека»Меденицької селищної ради, у складі якої працює 3 бібліотеки-філії (с.Летня, с.Опори, с.Рівне).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь