Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «Меденицька публічна бібліотека» Меденицької селищної ради

12 Липня, 2021 р., 09:32
Усі ласуни щороку 11 липня святкують Всесвітній день шоколаду.    Батьківщиною цього свята вважається Франція, яка започаткувала його в 1995 році. Воно швидко здобуло популярність у багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні.    З нагоди цього свята для юних шоколадоманів у бібліотеці-філіал с. Дорожів був проведений майстер-клас "Шоколадні малюночки" й шоко-дайджест "Солоденький і смачненький .     Діти мали змогу власноруч створити вишукані шедеври, познайомитися з історією виникнення шоколаду, його корисними властивостями та цікавими фактами пов'язаними з ним.     Свято шоколаду -- це прекрасна можливість поласувати своїми улюбленими солодощами, подарувати собі і своїм близьким гарний настрій.
26 Червня, 2021 р., 20:58
Що таке Конституція? Основний Закон, який декларує цінності держави.
24 Червня, 2021 р., 15:22
18 червня 2021 р  в селі Летня працівниками народного дому та бібліотеки було проведено майстер клас "Пластилінове мистецтво".
23 Червня, 2021 р., 15:29
Вони вмирали за Батьківщину. У смертному вирі фронтів. У партизанських нерівних  сутичках з карателями. У катівнях гестапо. У рідній хаті, охопленій вогнем. Ми не все знаємо про них. Ми не всіх ще назвали поіменно. Могутній океан народного опору фашизмові, той океан, що зумів коричневу чуму, живили тисячі потоків, джерел, мільйони чистих крапдин людської незламності, патріотизму. Не щезне з пам'яті людської, не піде в небуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу-його битва, його перемога над фашизмом.
19 Червня, 2021 р., 20:38
       Звичаї та традиції, пов'язані з календарними святами українців, є частиною духовної культури українського народу. Вшановування свого родоводу та турбота про збереження народних традицій вирізняє українців з-поміж інших націй.
31 Травня, 2021 р., 14:42
"Веселий світ дитинства" - дитячий ранок до Дня захисту дітей в бібліотеці-філії с. Дорожів.  "Нема світлішого нічого в цілім світі, Як сонце ясне й чисті небеса. Нема нічого кращого, як діти, Бо в них любов, надія і краса..."
31 Травня, 2021 р., 09:35
Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни –Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників, бібліотекарів.  Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди. Для забезпечення щасливого дитинства для кожного юного громадянина країни потрібно знати права дитини, які перелічені у Декларації прав дитини.  У ній викладено, які саме дії і що саме повинні здійснювати держави, їх уряди, неурядові організації, засоби масової інформації і приватні особи для забезпечення дотримання прав дітей. Сьогодні, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, працівники бібліотеки - філії для дітей Меденицької ТГ влаштували свято-урок "Знай свої права дитино", де в захопливій формі гри діти мали змогу ознайомитися з основними правами дитини. На допомогу бібліотекарям прийшла запрошена гостя свята начальник Меденицького відділу ЦНАП Раделицька Катерина Остапівна, яка доступно і цікаво розказала та пояснила дітям про їх права та обов'язки дорослих щодо виховання своїх дітей. На кінець свята всім юним читачам побажали гарно провести літо і набратися нових сил та енергії для наступного навчального року.
20 Травня, 2021 р., 11:28
Вишиванка - символ України, дзеркало народної душі. Вишиванка є символом краси, здоров'я і щасливої долі. Її вважають оберегом української нації. Вишита сорочка символізує сімейні цінності - пам'ять роду, вірність і любов. Сьогодні День вишиванки - всесвітнє свято покликане сприяти єдності й процвітанню українського народу. Цьогоріч цьому прекрасному святу - вже 15 років. Одягнімо вишиванки, друже, хай побачить українців світ - молодих, відважних, дужих, у єднанні на багато літ! В Меденицькій публічній бібліотеці організовано виставку приурочену Дню вишиванки.
09 Травня, 2021 р., 18:33
"Материнське серце -- як літнє сонечко" / майстер-клас й книжкова виставка-перегляд/ бібліотека-філіал с. Дорожів.    Травень -- найпрекрасніша пора весни, яка багата на свята. День Матері є одним з самих зворушливих свят. Відзначаємо ми його у другу неділю травня.     День Матері -- це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її. У цей день ми даруємо матерям квіти і цукерки. Але з усіх подарунків, найкращим подарунком є подарунок своїми руками.    З нагоди цього свята з читачами бібліотеки-філії с. Дорожів був проведений майстер-клас, на якому вони зробили гарні різнокольорові браслетики для себе і своєї мами. А у  приміщені бібліотеки вони мали змогу переглянути книжкову виставку " Материнське серце - як літнє сонечко".
07 Травня, 2021 р., 16:24
Де б не був ти, щоб не робив, назавжди вона твій шлях освітить ніжним серцем відданим тобі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь