Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області

22 Червня, 2022 р., 15:47
      КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» інформує про те, що  Українська фундація громадського здоров'я за технічної підтримки ООН створила платформу SafeWomenHUB для допомоги жінкам з дітьми та дівчатам. SafeWomenHUB надаватимуть невідкладну психологічну, гуманітарну та соціально-правову допомогу жінкам та дівчатам, які постраждали від війни. Крім того, платформа буде спрямована на підвищення поінформованості жінок про запобігання сексуальному насильству, сексуальній експлуатації та торгівлі людьми.
15 Лютого, 2022 р., 14:35
 За статистикою, щороку понад 600 жінок в Україні гинуть в результаті домашнього насильства. Згідно з дослідженнями за оцінками експертів менше 23% постраждалих звертаються за допомогою.
21 Січня, 2022 р., 15:29
   Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) онлайн.    Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує:
01 Січня, 2022 р., 15:15
В переддень Нового року та Різдвяних свят, колектив «Центру надання соціальних послуг» щиро вітає голову Меденицької селищної ради Михайла Живчина, працівників структурних підрозділів, депутатський корпус та всіх мешканців нашої громади зі святами.  Нехай Господь благословить кожного з вас. Нехай у Новому році Господь обдаровує  міцним здоров’ям, достатком, скріплює сили для невтомної праці для  добробуту  і процвітання нашої громади  й держави в цілому. Нехай радість Різдва Христового зігріває серця упродовж цілого року. Бажаємо, щоб на тернистих дорогах  життя Ви були керовані незгасимим світлом Вифлеємської зорі. Новонароджений Спаситель нехай вислухає всі наші прохання та молитви, збереже наш народ і нашу державу в мирі й гаразді та обдарує своїм небесним благословенням.
30 Грудня, 2021 р., 10:36
   Директором  КУ “Центр надання соціальних послуг” Оксаною Тринчук проведена підсумкова нарада з працівниками установи, на якій обговорювали звіт про пророблену  роботу за 2021 рік.
21 Грудня, 2021 р., 10:09
  Щорічно, з приходом зими, ми чекаємо улюблене всіма свято – Святого Миколая. Ми з трепетом та радістю готувалися до цього дива. Працівниками КУ “Центр надання соціальних послуг” спільно зі службою у справах дітей  проведені заходи в селах Меденицької громади. Помічниками святого Миколая стали старости сіл, депутати, підприємці, БО «Мальтійська служба допомоги у Львові», «Різдвяний конвой» з Німеччини та всі небайдужі громадяни, зусиллями яких зібрано та роздано сотні подарунків для найбільш потребуючих верств нашої громади. А це іграшки, солодощі, фрукти, розвиваючі ігри, книги, канцелярія, одяг тощо. З колядкою “Ой хто, хто Миколая любить” Святий Миколай та ангелики завітали і до малих дітей, і до стареньких людей. Скільки щастя, радості і посмішок було в цей день… Дякуємо всім за бажання роботи добро!
13 Грудня, 2021 р., 14:47
       Працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» ведеться підготовча робота до свята Святого Миколая. Завдяки голові селищної ради Михайлу Живчину та депутатському корпусу  закуплені продукти харчування та солодощі для малозабезпечених громадян, сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, людей похилого віку та особам з інвалідністю. До цього заходу залучаються також спонсори та всі небайдужі.
13 Грудня, 2021 р., 12:44
  У рамках щорічної Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства, " КУ «Центр надання соціальних послуг» інформує громадськість Меденицької територіальної громади щодо попередження домашнього насильства. Надаємо декілька рекомендацій стосовно недопущення насильства над дітьми. Бо насильство – це те, що принижує честь та гідність як дорослої людини, так і дитини, а побої – це приниження. Б’є – не означає любить (навіть, якщо гарно перепрошує), б’є – це ст. 121,122,125,126,та 127 Кримінального кодексу України. За кожен з видів насильства передбачена різна відповідальність, покарання можуть бути такі: громадські роботи на строк від 150 до 240 годин, арешт на термін до шести місяців, обмеження волі на термін до 5-ти років або позбавлення волі на термін до 2-х років.
10 Грудня, 2021 р., 16:10
    Працівниками  КУ «Центр надання соціальних послуг» залучено фахівців КУ «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр», які  надають послуги дітям з особливими потребами  для  професійного обстеження дітей с. Летні та Опори, що мають труднощі у фізичному та розумовому розвитку. Завдяки цьому буде складений висновок, який допоможе по розробленій програмі та методиці цим дітям брати участь у навчанні та суспільному житті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь