Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області

14 Травня, 2021 р., 10:39
    Соціальними робітниками КУ «Центр надання соціальних послуг» ведеться клопітка робота на присадибних ділянках підопічних. Силами робітників організовано вивіз добрив та посадкового матеріалу на городи. На підготовлені грядки садять картоплю, моркву, буряк  та іншу городину. Ця робота буде тривати протягом травня.
30 Квітня, 2021 р., 14:06
Соціальними робітниками КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» проведена активна робота до Великодніх свят: наведено чистоту та порядок у домівках одиноких громадян, упорядковані належним чином двори, прилеглі території, побілені дерева, насаджені кущі та квіти.
29 Квітня, 2021 р., 18:19
Директор КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» Оксана Тринчук висловлює  щиру подяку всім, хто долучився до акції «Великодній кошик», а саме:
27 Квітня, 2021 р., 14:13
Під чуйним керівництвом Василя Лужецького, директора Меденицького професійно - технічного ліцею, майстрами та студентами були виготовлені різноманітні солодощі для  дітей з малозабезпечених багатодітних сімей. В цей складний час коли іде війна та охопила весь світ пандемія короновірусу, дуже важливо згуртуватися і допомагати тим, хто найбільше цього потребує. Особливо на передодні величного свята Великодня у кожного має бути відкрите серце для добрих вчинків та справ. Директор  Оксана Тринчук та очолюваний нею колектив КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради»  висловлюють щиру подяку п. Василю та його колективу за щедрі подарунки, які були так доречні в ці світлі Великодні дні. Нехай Ваше добро повертається Вам сторицею!   
20 Квітня, 2021 р., 16:38
Соціальними робітниками КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради»  ведеться підготовча робота до Великодних свят: прибирання та побілка осель,  упорядковуються двори, побілка дерев, насадження квітів, кущів, тощо. До цієї роботи долучаються волонтери.
09 Квітня, 2021 р., 12:14
     В КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» протягом року триває акція «Продовж, Боже,  віку доброму чоловіку»  де працівники центру вітають ювілярів, що перебувають на обслуговуванні. Цими днями відзначили 80 – літній ювілей  Луців Степан Васильович, Зарічний Йосип Іванович с. Летня та Сарахман Теодозія Миколаївна с. Довге. Соціальні робітники залучивши дітей – волонтерів відвідали домівки самотніх з привітаннями та щирими побажаннями в здоров’ї мирі та злагоді дожити до 100- літнього ювілею. Завершилося  святування солодким чаюванням та спогадами про молоді роки.
24 Березня, 2021 р., 15:31
  Соціальні служби  КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» (  директор О. Тринчук, фахівець соціальної роботи  Н. Дем’яновська ) ,  Служба у справах дітей (начальник Х. Дубинецька) та староста округу  Г. Сторонська  відвідали  прийомну сім’ю/ дитячий будинок сімейного типу в с. Дорожів. Проведено бесіду з батьками – вихователями щодо розвитку та виховання прийомних дітей, їхнього навчання в школі та набуття навичок у вирішенні соціально - побутових проблем. Безпосереднє спілкування з дітьми дало змогу зробити висновок, що батьки – вихователі не порушують прав дітей, умовами проживання вони задоволені. Успішність у навчанні непогана, мають різноманітні захоплення, будують плани на майбутнє.  
21 Січня, 2021 р., 10:14
https://rada.info/upload/users_files/04374743/4db7409b1da8987e2caa77bf8731d5f7.doc

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь