Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області

10 Грудня, 2021 р., 16:10
    Працівниками  КУ «Центр надання соціальних послуг» залучено фахівців КУ «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр», які  надають послуги дітям з особливими потребами  для  професійного обстеження дітей с. Летні та Опори, що мають труднощі у фізичному та розумовому розвитку. Завдяки цьому буде складений висновок, який допоможе по розробленій програмі та методиці цим дітям брати участь у навчанні та суспільному житті.
03 Грудня, 2021 р., 13:43
     Щороку 3 грудня українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з обмеженими фізичними можливостями, захисту їх гідності,  прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов`язок виявляти турботу і милосердя до найбільш вразливої та незахищеної верстви населення .
24 Листопада, 2021 р., 09:39
 Ця осінь була багатою на ювілярів.
23 Листопада, 2021 р., 09:39
         
19 Листопада, 2021 р., 14:09
  В с. Літиня вручили  пам’ятні відзнаки «Батьківське серце» синам Петру та Назару Яцківим, батько яких загинув під час бойових дій на сході України, захищаючи її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. Ця відзнака – пам’ятний срібний кулон у вигляді серця, обрамленого терновим вінком з краплинкою крові. На зворотньому боці кулона нанесено прізвище, ім’я  загиблого батька Яцківа Петра та додається іменне посвідчення синам. Ідеєю створення такої символічної нагороди  є те, щоб кожна дитина загиблого Героя могла носити частинку батьківського серця з собою, як оберіг.  Відвідали сім’ю загиблого, вручили відзнаки та пам’ятні подарунки голова Меденицької територіальної громади Михайло Живчин, секретар ради учасників АТО/ООС та сімей загиблих при Дрогобицькому міському голові Тарас Віцик, заступник  Меденицького селищного голови Іван Пурій, староста округу Анна Ткач, депутат Меденицької селищної ради Роман Марків, заввідділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Наталія Дем’яновська. Такі заходи дозволяють підтримати сім'ї загиблих, нагадати їм, що вони не залишились наодинці зі своєю втратою та вшанувати пам'ять наших героїв. Історія України наполегливо переконує, що боронити рідну землю завжди було нелегкою справою. Війна забирає найсміливіших, найвідданіших. Українці героїчного минулого та сучасники, не вагаючись, боронили рідну землю і вдень, і вночі, аби завжди міг наступити мирний ранок. Вручивши відзнаки, всі присутні  побажали  не забувати,  а гордитися мужністю та патріотизмом батька і щоб його серце билося в унісон з їхніми серцями.
15 Листопада, 2021 р., 12:54
Працівниками  КУ “Центр надання соцільних послуг” Меденицької селищної ради протягом двох тижнів були  організовані виїзди в села Городківка, Літиня, Грушів та Дорожів. Відбулися зустрічі зі старостами сіл та депутатами, на яких обговорювались проблемні питання сімей/осіб, які опинились в складних життєвих обставинах (з них одна особа постраждала від пожежі).Спільно відвідавши такі сім’ї, оцінено умови проживання та вивчено їх індивідуальні потреби. У результаті обстеження, було прийнято рішення надавати їм натуральну допомогу та соціальні послуги догляду вдома.
07 Листопада, 2021 р., 08:10
   Директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Оксана Тринчук  щиро вітає свій колектив та всіх працівників соціальної сфери з професійним святом. Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Саме люди нашої професії дарують надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Праця соціального працівника скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла і зігріта співчуттям та любов’ю до ближнього. Вітаючи зі святом бажаю:
03 Листопада, 2021 р., 11:15
Кожна дитина в нашiй країнi має право на безтурботне, щасливе дитинство. Всi хлопчики та дiвчатка мають право виховуватися в повноцінній родині, ходити до школи, вiдвiдувати рiзнi гуртки, займатися улюбленими справами. У кожної дитини повинно бути все необхiдне для її повноцiнного та гармонiйного розвитку.
04 Жовтня, 2021 р., 12:56
    У селах Меденицької  громади  відбулися заходи з нагоди Дня людей похилого віку. В домівки літніх людей з вітальним словом завітали  голова Михайло Живчин, старости округів, директор ЦНСП  Оксана Тринчук, соціальні працівники та учні шкіл.  Звучали добрі і щирі слова, були сльози радості та щастя, були подарунки, солодощі та осінні квіти, а на завершення  традиційно звучало многая літа.
01 Жовтня, 2021 р., 09:32
      Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний День людей похилого віку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь