Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області

01 Жовтня, 2021 р., 09:32
      Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний День людей похилого віку.
23 Вересня, 2021 р., 10:05
     Відділенням соціальної допомоги вдома  КУ «Центру надання соціальних послуг» організовано активну роботу щодо збору врожаю на присадибних ділянках підопічних. Соціальними робітниками  спільно з волонтерами проводиться ряд робіт:
13 Вересня, 2021 р., 16:39
        Цими днями директором Центру надання соціальних послуг Оксаною Тринчук та заввідділенням соціальної роботи Наталією Дем’яновською відвідано сім’ї з дітьми, які знаходяться під соціальним супроводом. Проведено роз’яснювальну роботу з батьками щодо виконання  батьківських обов’язків, належного виховання дітей та запобіганню домашнього насильства.  Цікавилися інтересами та захопленнями дітей, обговорювали важливі моменти поведінки в сім’ї, школі та за її межами. Перевірено готовність дітей до навчального року.
03 Вересня, 2021 р., 11:09
З метою запобігання  та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми  в Меденицькому професійно – технічному ліцеї проведено семінар – тренінг. З ініціативи заввідділення соціальної роботи центру надання соціальних послуг Наталії  Дем’яновської та директора ліцею Василя Лужецького для проведення заходу запросили Галину Космін, заступника директора БФ «Карітас» Самбірсько – Дрогобицької Єпархії УГКЦ, координатора проекту «Посилення мережі консультативних центрів з протидії торгівлі людьми», соціальних працівників БФ Ірину Гнатів і Назарія Грицика,  начальника служби у справах дітей Христину Дубинецьку та соціального педагога ліцею Соломію Стецюцяк.
25 Серпня, 2021 р., 12:40
Для сімей/осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, малозабезпечених громадян, інвалідів в Центрі надання соціальних послуг відновлено роботу « Банку речей». Працівниками Центру спільно з волонтерами Дрогобицького району та доброчинцями проведена активна робота, щодо придбання вживаного одягу для дорослих та дітей, взуття, постіль, подушки, дитячі іграшки та інші необхідні речі. Послугами «Банку речей» можуть скористатися не тільки особи/сім’ї, що перебувають на обліку в Центрі, але й ті хто потрапив  в скрутне становище. Ця підтримка та допомога є важливою та актуальною на сьогоднішній день.
03 Серпня, 2021 р., 14:46
        З метою  перевірки роботи соціальних робітників, а також відвідування самотніх літніх людей, вивчення їх потреб та вирішення проблемних питань, директором О. Тринчук та фахівцем соціальної допомоги вдома О.Литвин Центру надання соціальних послуг відбулися виїзди в смт. Меденичі, с. Ролів, с. Тинів, с. Далява, с. Дорожів та с. Вороблевичі. Спілкуючись з особами похилого віку та інвалідами, вкотре переконуємось про важливу та найбільш затребувану послугу - догляд вдома. Ця соціальна послуга дає можливість долати всі труднощі сьогодення, а соціальні робітники є їхньою надією та опорою в складних життєвих обставинах.
20 Липня, 2021 р., 10:36
Минулого тижня фахівцями центру надання соціальних послуг  проведено семінар – навчання в «Школі соціального робітника».  Теми, які були винесені для обговорення:
12 Липня, 2021 р., 13:20
   Протягом  минулого  тижня  директором  О.Тринчук  та фахівцем соціальної допомоги вдома О.Литвин Центру надання соціальних послуг Меденицької селищної ради проведено виїзди в села Ріпчиці, Довге, Солонсько, Летня та Літиня з метою перевірки роботи соціальних робітників та вивчення потреб отримувачів соціальних послуг.
30 Червня, 2021 р., 15:38
Підсумкова піврічна нарада в ЦНСП
02 Червня, 2021 р., 14:40
    До Міжнародного дня захисту дітей, директором та фахівцями КУ «Центр надання соціальних послуг  Меденицької селищної ради»  відвідали  сім’ї з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на супроводі. З нагоди свята дітям вручено солодощі та подарунки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь