Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Червня, 2023 р., 10:29
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!
02 Червня, 2023 р., 17:26
УПОВНОВАЖЕНИЙ ПРОВАДИТЬ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ ЗА ТАКИМИ НАПРЯМАМИ:
02 Червня, 2023 р., 09:44
Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Головна мета цього свята – привернути увагу громадськості до проблем дітей. У рамках відзначення цього свята, директором та фахівцями соціальної роботи  КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» спільно з начальником та працівниками Служби у Справах дітей відвідали сім’ї з дітьми, які опинилися в СЖО. Всі дітки отримали подаруночки (м’які іграшки, солодощі, фрукти, тортики, дитяче харчування, засоби гігієни тощо).
02 Червня, 2023 р., 09:43
Вітаю всіх учнів та випускників Меденицької громади зі святом останнього дзвоника! Сьогодні ми святкуємо особливу подію, яка означає завершення навчального року і початок яскравого літнього періоду.
30 Травня, 2023 р., 14:52
Мінагрополітики через програму ДАР надає фінансову підтримку українським аграріям. Щоб зареєструватися та отримати певну інформацію виробники сільськогосподарської продукції будь-якого розміру та напряму діяльності, фізичні особи-громадяни України,  які ведуть свою діяльність на території Меденицької територіальної громади можуть звертатися:
29 Травня, 2023 р., 15:25
Повідомляємо Вас, що ТзОВ "ГАЛИЧИНА - ЗАХІД" здійснюватиме технологічні обприскування із внесення міндобрив та обприскування сільськогосподарських культур для їх захисту на землях, які перебувають у його користуванні та розташовані на території Вашої громади, а саме в нічний час в період 
26 Травня, 2023 р., 16:08
В Меденицькій громаді відбувся захід до Дня Героїв України. В цьому дійстві взяло участь молоде покоління – учні усіх навчальних закладів громади. Саме вони – наше майбутнє, саме вони повинні жити у мирній незалежній Україні.
23 Травня, 2023 р., 10:15
Забезпечення надійного кіберзахисту – одне з ключових завдань для кожного українця та організації будь-якої форми власності. Адже кібервійна триває, а загроза з боку російських хакерів не знижується. У сучасному цифровому світі, кіберзагрози стають все більш серйозними, і важливо приділяти належну увагу захисту своїх персональних даних, комп'ютерних систем та мереж. Міністерство  культури  та   інформаційної  політики   України  разом  з Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України підготувало ряд інформаційних  матеріалів  для   підвищення   рівня  обізнаності  громадян  в

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь