Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Квітня, 2023 р., 15:10
Волонтери шотландської благодійної організації "Siobhans Trust" подорожують Україною та готують піцу для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб. Щомісяця з печей у спеціально обладнаних фургонах дістають 35 тисяч піц.
27 Квітня, 2023 р., 09:41
Незважаючи на виклики повномасштабної війни на «Захід-Агро МХП» робота кипить, адже стартувала посівна кампанія. Цього року на підприємстві вирішили зосередитись на чотирьох основних культурах: пшениці, кукурудзі, сої та ріпаку. Відповідно пшеницею вже засіяно 6200 га, а озимим ріпаком - 8600 га. У найближчих планах засіяти 10 800 га кукурудзою та 14 700 га соєю.
26 Квітня, 2023 р., 09:09
День пам'яті Чорнобильської катастрофи відзначається щороку 26 квітня і призначений для вшанування пам'яті жертв трагедії на Чорнобильській атомній електростанції.
25 Квітня, 2023 р., 12:25
В КУ «Центр надання соціальних послуг  Меденицької селищної ради» протягом року триває акція «Продовж, Боже,  віку доброму чоловіку»,  де працівники центру вітають ювілярів, що перебувають на обслуговуванні.
25 Квітня, 2023 р., 11:41
Гарного сонячного недільного дня у селі Довге відбулися Гаївки – це українське  народне свято, яке уособлює народні звичаї та традиції.
25 Квітня, 2023 р., 11:33
Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) щорічно проводить Всесвітній тиждень імунізації з метою сприяння просуванню одного з найбільш дієвих інструментів охорони здоров'я в світі - використанню вакцин для захисту людей різного віку від інфекційних хвороб.
21 Квітня, 2023 р., 12:43
 Компанія «Continental Farmers Group»  «МРІЯ ФАРМІНГ ЛЬВІВ, ТОВ» інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях
19 Квітня, 2023 р., 15:14
Фахівці КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» не зупиняються на досягнутому, щомісячно поповнюють свої знання для більш якісного надання соціальних та психологічних послуг. Так, минулого тижня психолог Центру взяв участь в семінарі-тренінгу на тему: «Надання першої психологічної допомоги дітям та їх батькам в умовах війни. Профілактика емоційного вигорання спеціалістів допомогаючих професій», який був організований Львівським обласним центром соціальних служб, спільно з проєктом «Вона хаб».
19 Квітня, 2023 р., 14:53
Шановні колеги, з метою впровадження фізичної культури і спорту у повсякденний побут працівників органів місцевого самоврядування запрошуємо Вас та працівників ваших відділів взяти участь у змаганнях з шахів, шашок, настільного тенісу та дартсу, які відбудуться 25 квітня 2023 року у приміщенні народного дому с. Опори. Початок об 11 : 00.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь