Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Вересня, 2023 р., 11:25
Громадська організація «Об’єднання добровольців» 12 вересня 2023 року буде здійснювати прийом юриста для Захисників і Захисниць України та членів їх сімей.
06 Вересня, 2023 р., 10:03
ОГОЛОШЕННЯ!
05 Вересня, 2023 р., 17:31
В останню путь провели сьогодні загиблого Воїна Збройних Сил України МАТКІВСЬКОГО МИХАЙЛА ІВАНОВИЧА.
05 Вересня, 2023 р., 15:15
Повідомляємо Вас, що ТзОВ "ГАЛИЧИНА - ЗАХІД" здійснюватиме технологічні обприскування із внесення міндобрив та обприскування сільськогосподарських культур для їх захисту на землях, які перебувають у його користуванні та розташовані на території Вашої громади, а саме в нічний час в період 
04 Вересня, 2023 р., 17:33
З великою шаною, повагою і невимовним болем у серці зустріла Меденицька територіальна громада загиблого Воїна Збройних Сил України МИХАЙЛА МАТКІВСЬКОГО.
01 Вересня, 2023 р., 17:14
Свято першого дзвоника відбулося у Меденицькій середній загальноосвітній школі І - ІІІ ст. Усміхнені діти у яскравих вишиванках, синьо – жовті прапори, різнобарвні кульки.
01 Вересня, 2023 р., 07:48
Дорогі учні, вчителі та батьки!
31 Серпня, 2023 р., 12:39
Якщо ви хочете отримати нові навички і брати від життя максимум – приходьте навчатися в Автошколи для осіб з інвалідністю. Тут потурбувались про доступність навчання для всіх. В Автошколах для осіб з інвалідністю ви можете отримати послуги з вивчення теорії та здобути практичні навички водіння автомобіля; скласти теоретичний та практичний іспити – після чого отримати посвідчення водія. А за потреби, перенавчитися / отримати навички керування автомобілем з ручним керуванням.
31 Серпня, 2023 р., 12:18
В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога.
31 Серпня, 2023 р., 09:56
Однією з задач Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини є якісне інформування Захисників та Захисниць України, а також їх сімей про їхні права та можливості. Саме тому обласна військова адміністрація створила окрему вкладу «Захиснику та Захисниці», на сайті ЛОДА, де зібрана актуальна інформація про обласні та державні програми, освітні можливості, програми фінансування, медичної та психологічної допомоги, корисні контакти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь