Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна податкова служба

09 Лютого, 2022 р., 16:06
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що після подання платником «Звітної»/«Звітної нової»/«Уточнюючої» одноразової (спеціальної) добровільної декларації автоматично відкривається інтегрована картка платника за відповідною територією та в Електронному кабінеті в розд. «Стан розрахунків з бюджетом» стає доступна інформація з відображенням реквізитів для сплати задекларованих сум збору з одноразового добровільного декларування з можливим використанням однієї із наявних платіжних систем та/або згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.
07 Лютого, 2022 р., 15:12
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що у відповідності до законодавчих норм з одноразового (спеціального) добровільного декларування сума збору з одноразового декларування (далі - Збір) щодо задекларованих об’єктів визначається шляхом застосування до бази ставки 2,5 відс. щодо номінальної вартості державних облігацій України з терміном обігу більше ніж 365 днів без права дострокового погашення, придбаних декларантом у період з 01 вересня 2021 року до 31 серпня 2022 року до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація).
07 Лютого, 2022 р., 15:08
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що з 01 вересня 2021 року розпочалося одноразове (спеціальне) добровільне декларування громадянами України активів, які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.
07 Лютого, 2022 р., 15:07
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує платникам податків, що з 01 січня 2022 року не зобов’язані застосовувати РРО та/або ПРРО та вести облік товарних запасів фізичні особи – підприємці, які є платниками єдиного податку І групи. 
03 Лютого, 2022 р., 11:29
Дрогобицька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Львівській інформує.
03 Лютого, 2022 р., 11:28
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що  одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. 
03 Лютого, 2022 р., 11:01
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області розповіли. Контролюючим органом не проводиться податкова перевірка щодо джерела отримання декларантом доходів, за рахунок яких було одержано (набуто) таким декларантом активи, або активи склад і обсяг яких перебуває у межах, які визначені положеннями Податкового кодексу України та, які вважаються такими, з яких повністю сплачено податки і збори.
03 Лютого, 2022 р., 11:00
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що особа – нерезидент – платник ПДВ, яка постачає фізичним особам електронні послуги, місце постачання яких розташоване на митній території України, подає до податкових органів спрощену податкову декларацію з ПДВ.
20 Січня, 2022 р., 11:24
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області  повідомляє, що з 01.01.2022 року застосування РРО та/або ПРРО є обов’язковим для фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку ІІ-ІІІ групи при продажу товарів, робіт, послуг, у разі здійснення ними розрахункових операцій у розумінні Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь