Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна податкова служба

07 Лютого, 2022 р., 15:07
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує платникам податків, що з 01 січня 2022 року не зобов’язані застосовувати РРО та/або ПРРО та вести облік товарних запасів фізичні особи – підприємці, які є платниками єдиного податку І групи. 
03 Лютого, 2022 р., 11:29
Дрогобицька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Львівській інформує.
03 Лютого, 2022 р., 11:28
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що  одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. 
03 Лютого, 2022 р., 11:01
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області розповіли. Контролюючим органом не проводиться податкова перевірка щодо джерела отримання декларантом доходів, за рахунок яких було одержано (набуто) таким декларантом активи, або активи склад і обсяг яких перебуває у межах, які визначені положеннями Податкового кодексу України та, які вважаються такими, з яких повністю сплачено податки і збори.
03 Лютого, 2022 р., 11:00
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що особа – нерезидент – платник ПДВ, яка постачає фізичним особам електронні послуги, місце постачання яких розташоване на митній території України, подає до податкових органів спрощену податкову декларацію з ПДВ.
20 Січня, 2022 р., 11:24
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області  повідомляє, що з 01.01.2022 року застосування РРО та/або ПРРО є обов’язковим для фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку ІІ-ІІІ групи при продажу товарів, робіт, послуг, у разі здійснення ними розрахункових операцій у розумінні Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».
20 Січня, 2022 р., 11:22
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформує про проведення вебінару за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області, який відбудеться 20 січня 2022 року.
20 Січня, 2022 р., 10:06
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що детальну інформацію щодо повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом розміщено на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (далі – КН ЕДП ІДД ДПС) (https://acskidd.gov.ua).
17 Січня, 2022 р., 15:51
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що Законом України від 03 червня 2021 року № 1525-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам» внесено зміни до Податкового кодексу України (далі – ПКУ) в частині оподаткування ПДВ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь