Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна податкова служба

20 Жовтня, 2022 р., 16:02
Дрогобицька ДПІ роз’яснює «Порядок списання безнадійного податкового боргу платників податків»,  затверджений наказом Мінфіну від 28.07.2022 р. № 220.
20 Жовтня, 2022 р., 16:01
Днями в приміщення Дрогобицької ДПІ відбулося засідання «круглого столу» з питань оподаткування, які стосуються волонтерської діяльності. Захід відбувся за участі заступника начальника Дрогобицької ДПІ Володимира Мелеха та начальниці відділу електронних сервісів Наталії Козяк.
19 Жовтня, 2022 р., 09:58
На запитання, які надійшли під час проведення заходу, відповідала начальник відділу податкових сервісів Наталія Козяк. 
19 Жовтня, 2022 р., 09:57
Фахівцями Дрогобицької ДПІ систематично проводиться роз’яснювальна робота, зокрема щодо застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку. Так на днях, в центрі обслуговування платників Дрогобицької ДПІ проведено тренінг з платниками щодо встановлення «ПРРО Каса» - програмного забезпечення ДПС.
07 Жовтня, 2022 р., 10:37
Фахівці Дрогобицької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів. Так днями, начальником відділу податкових сервісів Дрогобицької ДПІ Наталією Козяк проведено зустріч з громадянами, під час якої присутніх ознайомили про порядок та продовження терміну подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. Наголошено, що строк одноразового (спеціального) добровільного декларування продовжено до 1 березня 2023 року (підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України). Податківець зазначила, що у межах податкової амністії декларанту необхідно подати до податкових органів одноразову добровільну декларацію виключно в електронному вигляді через Електронний кабінет платника податків. При цьому  у добровільній декларації не потрібно буде надавати інформацію про джерела походження задекларованих активів, але необхідно  сплатити до бюджету збір у розмірі від 2,5 до 9 відсотків, що є значно нижчим, ніж розмір встановлених податків.
07 Жовтня, 2022 р., 10:35
Дрогобицька  ДПІ повідомляє, що  строк одноразового (спеціального) добровільного декларування продовжено до 1 березня 2023 року (підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України).
06 Жовтня, 2022 р., 09:58
Відбувся тренінг для платників податків Дрогобиччини на тему: «Податкова знижка на навчання: вимоги, документи», на якому ознайомлено присутніх про можливість отриманням податкової знижки, а також визначено перелік документів які подаються до податкової служби за місцем реєстрації. Старший державний інспектор відділу з надання адміністративних та інших послуг Дрогобицької ДПІ Галина  Садлівська  звернула увагу учасникам на те, що оформити податкову знижку може сам студент (якщо він має офіційний заробіток з якого сплачує податки), або член його сім’ї першого ступеня спорідненості (мати, батько, дружина/чоловік). Присутнім розповіли, що відшкодуванню підлягають лише послуги вітчизняних закладів вищої освіти. Не відшкодовуються додаткові курси чи навчання на військовій кафедрі. Оформити податкову знижку можливо до 31 грудня року наступного за звітним. У 2022 році подаємо документи за 2021 рік. Згідно зі статтею 179 Податкового кодексу України у разі ухвалення компенсації за навчання, кошти будуть переведенні на банківський рахунок протягом 60 днів після надходження пакету документів.
04 Жовтня, 2022 р., 11:09
Нещодавно, 03 жовтня 2022 року, за участю  заступника начальника  Дрогобицької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Володимира Мелеха відбувся сеанс  телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Застосування РРО та ПРРО з січня 2022 року». Пропонуємо вашій увазі відповіді на деякі запитання, що надійшли від платників податків.
29 Вересня, 2022 р., 15:25
Протягом січня - липня 2022 року працівники Центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ надали громадянам 3,7 тис. адміністративних послуг.
29 Вересня, 2022 р., 15:24
      Сьогодні під час телефонного зв’язку «гаряча лінія» на запитання платників податків та громадян відповідав начальник Дрогобицької ДПІ Руслан КОРЖ.  Тема сеансу телефонного зв’язку “Гаряча лінія” - «Електронні сервіси ДПС України - на допомогу платникам податків». Надаємо найактуальнішу підбірку запитань – відповідей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь