Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна податкова служба

16 Листопада, 2023 р., 11:03
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області звертаює увагу споживачів на ресурси ДПС, які дають можливість повідомляти про ймовірні факти порушень законодавства суб’єктами господарювання сфери торгівлі, громадського харчування та послуг, контроль за яким здійснюють податкові органи.
16 Листопада, 2023 р., 11:00
Фахівці центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області на постійній основі проводять тренінги з платниками податків під час яких активного роз’яснюють перевагу та зручність  використання електронних сервісів ДПС України, зокрема, ”Електронного кабінету платника податків”.
16 Листопада, 2023 р., 10:58
Фахівці центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області під час зустрічі з платниками податків повідомляють, що декларацію про майновий стан і доходи, з метою отримання податкової знижки, можна подати через Електронний кабінет. Особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Цей сервіс дозволяє сформувати декларацію з частковим заповненням на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та відомостей щодо об'єктів нерухомого (рухомого) майна.
08 Листопада, 2023 р., 12:06
Фахівцями Дрогобицької  ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області у Центрі обслуговування платників здійснюється сервісне обслуговування платників податків; реєстрація та ведення обліку платників податків і платників єдиного внеску, об’єктів оподаткування та об’єктів, пов’язаних з оподаткуванням; формування та ведення Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; своєчасне приймання та комп’ютерна обробка податкової та іншої звітності; проводиться інформаційно - роз’яснювальна робота щодо правильності розрахунку податків та заповнення декларацій; надаються адміністративні послуги. 
03 Листопада, 2023 р., 14:21
Працівники Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області провели зустріч з новоствореними  платниками податків під час якої розглядали питання обрання або переходу на спрощену систему оподаткування.
02 Листопада, 2023 р., 11:35
У Дрогобицькій державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Львівській області  відбувся сеанс телефонного спілкування з платниками податків з питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО. На питання абонентів відповідав начальник Дрогобицької ДПІ Руслан КОРЖ. Наводимо актуальні запитання/відповіді  щодо тематики РРО/ПРРО.
18 Жовтня, 2023 р., 15:01
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що відповідно до п. 298.1 ст. 298 Податкового кодексу України (із змінами, далі – ПКУ) визначено, що порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої-третьої груп здійснюється згідно з п. 298.1.1-298.1.4 п. 298.1 ст. 298 ПКУ.
18 Жовтня, 2023 р., 14:59
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року, в рамках якої громадянами мають можливість реалізувати право на податкову знижку, відповідно до статті 166 Податкового кодексу України
12 Жовтня, 2023 р., 14:56
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  «Моя податкова» –  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.    
12 Жовтня, 2023 р., 14:53
Дрогобицька ДПІ інформує. Згідно з пунктом 37 розділу II Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 29.07.2022 року № 163 (далі - Інструкція НБУ № 163), платіжна інструкція, оформлена платником в електронній або паперовій формі, повинна містити відповідні обов’язкові реквізити, зокрема, реквізит „Код платника”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь