Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна податкова служба

16 Листопада, 2023 р., 10:58
Фахівці центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області під час зустрічі з платниками податків повідомляють, що декларацію про майновий стан і доходи, з метою отримання податкової знижки, можна подати через Електронний кабінет. Особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Цей сервіс дозволяє сформувати декларацію з частковим заповненням на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та відомостей щодо об'єктів нерухомого (рухомого) майна.
08 Листопада, 2023 р., 12:06
Фахівцями Дрогобицької  ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області у Центрі обслуговування платників здійснюється сервісне обслуговування платників податків; реєстрація та ведення обліку платників податків і платників єдиного внеску, об’єктів оподаткування та об’єктів, пов’язаних з оподаткуванням; формування та ведення Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; своєчасне приймання та комп’ютерна обробка податкової та іншої звітності; проводиться інформаційно - роз’яснювальна робота щодо правильності розрахунку податків та заповнення декларацій; надаються адміністративні послуги. 
03 Листопада, 2023 р., 14:21
Працівники Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області провели зустріч з новоствореними  платниками податків під час якої розглядали питання обрання або переходу на спрощену систему оподаткування.
02 Листопада, 2023 р., 11:35
У Дрогобицькій державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Львівській області  відбувся сеанс телефонного спілкування з платниками податків з питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО. На питання абонентів відповідав начальник Дрогобицької ДПІ Руслан КОРЖ. Наводимо актуальні запитання/відповіді  щодо тематики РРО/ПРРО.
18 Жовтня, 2023 р., 15:01
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що відповідно до п. 298.1 ст. 298 Податкового кодексу України (із змінами, далі – ПКУ) визначено, що порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої-третьої груп здійснюється згідно з п. 298.1.1-298.1.4 п. 298.1 ст. 298 ПКУ.
18 Жовтня, 2023 р., 14:59
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року, в рамках якої громадянами мають можливість реалізувати право на податкову знижку, відповідно до статті 166 Податкового кодексу України
12 Жовтня, 2023 р., 14:56
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  «Моя податкова» –  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.    
12 Жовтня, 2023 р., 14:53
Дрогобицька ДПІ інформує. Згідно з пунктом 37 розділу II Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 29.07.2022 року № 163 (далі - Інструкція НБУ № 163), платіжна інструкція, оформлена платником в електронній або паперовій формі, повинна містити відповідні обов’язкові реквізити, зокрема, реквізит „Код платника”.
12 Жовтня, 2023 р., 14:51
Протягом останнього місяця збільшилась кількість платників які реєструють реєстратори розрахункових операцій  та програмні реєстратори розрахункових операцій. Відтак збільшилась кількість звернень до фахівців Дрогобицької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області щодо подання Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність.
12 Жовтня, 2023 р., 14:50
Дрогобицька ДПІ нагадує, що при зміні адреси реєстрації, фізичні особи зобов’язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних. Форму заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків ( ф. №5ДР та Заяви про внесення змін до окремого реєстру Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, щодо фізичних осіб, які обліковуються за серією та номером паспорта ( ф. №5ДРП),  затверджено наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 №822. Фізичні особи подають зазначені заяви особисто або через представника до Державної податкової інспекції за своєю податковою адресою (місцем проживання), а у разі зміни місця проживання - до ДПІ за новим місцем проживання. Фізичні особи, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, подають зазначені заяви особисто або через представника до будь-якої ДПІ. Водночас повідомляємо, що Заяву за формою №5ДР можна подати в електронній формі (з відсканованими копіями підтверджуючих документів, необхідних для внесення змін до Державного реєстру), за допомогою інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету здійснюється через вебпортал ДПС України.  Слід пам’ятати, що заява подається протягом місяця з дня виникнення таких змін. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь