Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна податкова служба

01 Серпня, 2023 р., 11:38
Оновлено форму Об’єднаного розрахунку з ПДФО та ЄСВ Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що відповідно до Податкового кодексу України (далі – ПКУ) особи, які мають статус податкових агентів, та платники ЄСВ зобов’язані подавати протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (далі – Розрахунок) (з розбивкою по місяцях звітного кварталу), до контролюючого органу за основним місцем обліку.
01 Серпня, 2023 р., 11:34
Щодо змін до Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків Дрогобицька ДПІ головного управління ДПС у Львівській області інформує про те, що 23 липня 2023 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 09.06.2023 № 305 «Про затвердження Змін до Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 26.06.2023 за № 1058/40114 (далі – наказ № 305), із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства фінансів України від 30.06.2023 № 356. 
01 Серпня, 2023 р., 11:33
До уваги фізичних осіб, які мають намір укласти договір про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального (пенсійного) страхування Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що  Наказом Міністерства фінансів України від 08.02.2023 затверджено Зміни до Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – Зміни).
20 Липня, 2023 р., 10:06
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області наголошує на тому, що у разі зміни паспортних даних чи місця проживання, громадяни зобов’язані протягом місяця повідомити про це податкову інспекцію для внесення відповідних змін.
18 Липня, 2023 р., 14:29
Дрогобицька ДПІ нагадує, що при зміні адреси реєстрації, фізичні особи зобов’язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних. Форму заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків ( ф. №5ДР та Заяви про внесення змін до окремого реєстру Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, щодо фізичних осіб, які обліковуються за серією та номером паспорта ( ф. №5ДРП),  затверджено наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 №822. Фізичні особи подають зазначені заяви особисто або через представника до Державної податкової інспекції за своєю податковою адресою (місцем проживання), а у разі зміни місця проживання - до ДПІ за новим місцем проживання. Фізичні особи, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, подають зазначені заяви особисто або через представника до будь-якої ДПІ.
18 Липня, 2023 р., 14:27
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області  нагадує, що Кабінет Міністрів України постановою від 29 липня 2022 року № 894 установив, що торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги), включаючи товари (послуги), реалізація (надання) яких здійснюється дистанційно, у такі строки:
13 Липня, 2023 р., 11:53
Дрогобицька ДПІ нагадує, що платники податків мають змогу повернути частину коштів у вигляді податкової знижки у разі: 
13 Липня, 2023 р., 11:52
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що з метою спрощення процедури заповнення платниками платіжної інструкції Міністерством фінансів України затверджено наказ від 22.03.2023 № 148 «Про затвердження Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 28 березня 2023 року за № 528/39584 (набрав чинності з 01 квітня 2023 року).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь