Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Листопада, 2023 р., 09:29
 Шановні працівники Центру надання соціальних послуг! Вітаю вас з чудовим святом, Днем працівника соціальної сфери!
02 Листопада, 2023 р., 10:57
В  Комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради”  відбулась нарада з соціальними робітниками. Основними питаннями для обговорення були:
20 Жовтня, 2023 р., 14:41
«ІНКЛЮЗІЯ, що варто знати» – на таку тему пройшов семінар для працівників освіти Меденицької територіальної громади. Основним завданням спікерів було спростувати міфи і стереотипи, пов’язані з роботою із дитиною з особливими освітніми потребами, разом з присутніми освітянами обговорити певні моделі поведінки і поділитися своїм досвідом.
18 Жовтня, 2023 р., 12:18
ПРИМУСОВА ПРАЦЯ: як розпізнати і уникнути.
13 Жовтня, 2023 р., 16:09
В селі Грушів Меденицької територіальної громади ведеться капітальний ремонт, утеплення  фасаду приміщення садочку КЗ ЗДО «Берізка» з використанням енергозберігаючих технологій.
12 Жовтня, 2023 р., 16:08
   Осінь - це пора  року, яка дарує працьовитим людям щедрий та багатий урожай. Відділом соціальної допомоги вдома “Центру надання соціальних послуг” Меденицької селищної ради організовано активну роботу щодо збору врожаю на присадибних ділянках підопічних, яким вкрай необхідна стороння допомога.
12 Жовтня, 2023 р., 14:56
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  «Моя податкова» –  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.    
12 Жовтня, 2023 р., 14:44
У жовтні поточного року без особистого звернення громадян буде проведено автоматичний перерахунок житлової субсидії на опалювальний період 2023-2024 років.
06 Жовтня, 2023 р., 18:06
Дві громади Меденицька і Дрогобицька у скорботі і шані провели в останню путь Воїна Збройних сил України ОЛЕГА ШТУРИПІТУ.
05 Жовтня, 2023 р., 17:18
На зустрічі з керівництвом територіальних громад, яка відбулась у Дрогобицькій районній військовій адміністрації йшлося про актуальні проблеми району. На нараді був присутній керівник Дрогобицької ДПІ Руслан Корж, який активно співпрацює з представниками громад району та роз’яснює останні новації податкового законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь