Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей

19 Квітня, 2024 р., 13:30
Одним із пріоритетних завдань держави у сфері захисту прав дітей є розвиток та підтримка сімейних форм виховання, серед яких прийомні сімʼї та дитячі будинки сімейного типу. Такі форми влаштування для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дають можливість дітям вразливих категорій відчувати сімейне тепло та підтримку, почувати себе у безпеці, сприяють їхньому повноцінному соціальному та емоційному розвитку. 
16 Квітня, 2024 р., 10:21
Дитинство – надзвичайно важливий період у житті кожної людини, адже саме в дитинстві формується світогляд та закладаються загальнолюдські цінності. Те, яким було дитинство у людини, безпосередньо впливає і на її майбутнє.
02 Квітня, 2024 р., 10:24
Міністерством соціальної політики України (далі – "Міністерство") з метою забезпечення дітей та молоді правом на свободу вираження поглядів, а також їх залучення до процесу прийняття рішень було утворено Офіс дітей та молоді "ДІйМО" (далі – “ДІйМО”).
06 Лютого, 2024 р., 15:35
Надання статусу дітям, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів в Україні, ґрунтується на необхідності забезпечення їхньої безпеки та задоволення базових потреб в умовах кризи.
06 Листопада, 2023 р., 14:28
Багато хто з підлітків вважає, що кримінальна або адміністративна відповідальність настає з моменту досягнення повноліття (18 років). Але такі переконання є помилковими та можуть заважати усвідомленню наявності  відповідальності дітей за протиправні вчинки.
01 Березня, 2023 р., 12:23
Останнім часом в Україні виявлено активність нового молодіжного руху, який набирає популярності в містах України – Ч(П)ВК «РЕДАН».
30 Листопада, 2022 р., 09:57
Діти повністю залежать від оточуючих їх дорослих і, якщо вони не відчувають себе у безпеці вдома, це може мати для них значні негативні фізичні та психологічні наслідки.
17 Листопада, 2022 р., 15:36
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України  у режимі онлайн та офлайн щодо:
10 Листопада, 2022 р., 14:11
Законом України «Про охорону дитинства» визначено, що кожна дитина має право на проживання в сім’ї разом з батьками або в сім’ї одного з них та на піклування батьків.
22 Вересня, 2022 р., 12:46
Днями Центром надання соціальних послуг та Службою у справах дітей Меденицької селищної ради відвідано Обласний центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Святого Пантелеймона в місті Стебник, куди влаштовано особу з числа дітей-сиріт з інвалідністю, що виховувалася у прийомній сім?ї в с. Верхній Дорожів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь