Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей

17 Вересня, 2021 р., 19:27
Робота з сім’ями в с.Летня та с.Ріпчиці
17 Вересня, 2021 р., 10:51
Міністерство соціальної політики за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає розробку єдиної Національної стратегії у сфері забезпечення прав дітей. Стратегія стане орієнтиром для всіх органів влади на національному та місцевому рівні та допоможе реалізувати міжнародні зобов’язання України щодо захисту прав дітей. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна.
01 Вересня, 2021 р., 09:58
30.08.2021 року службою у справах дітей спільно з працівниками Догобицької пожежно-рятувальної служби, поліцейським офіцером громади та сільським старостою проведено профілактичний рейд в с.Грушів. Відвідано багатодітні сім?ї та людей похилого віку, які проживають у житлових будинках з пічним опаленням. Проведено роз’яснювальні бесіди з місцевими жителями щодо необхідності дотримання правил протипожежної безпеки, усунення чинників, що можуть спричиняти виникнення небезпечних ситуацій.
19 Серпня, 2021 р., 10:33
Службою у справах дітей Меденицької селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади, начальником сектору ювенальної превенції Дрогобицького райвідділу поліції та старостою Летнянського старостинського округу проведено профілактичний рейд в с.Летня.
21 Липня, 2021 р., 11:24
Ми живемо в інформаційному середовищі. Комп’ютери, планшети, смартфони, соціальні мережі – важко уявити собі сферу життя, в яке ще не проникли сучасні технології. Не тільки дорослі користуються перевагами новітніх технологій, а й діти. Та разом з перевагами виникають і небезпеки.
22 Червня, 2021 р., 11:43
18 червня працівниками служби у справах дітей Дрогобицької райдержадміністрації спільно з працівниками служби у справах дітей Меденицької ТГ здійснено виїзд у села Ріпчиці та Верхній Дорожів  з метою проведення інформаційно-просвітницької роботи для попередження залишення дітей без батьківського піклування у сім'ях одиноких громадян, багатодітних, малозабезпечених сімей, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
10 Червня, 2021 р., 12:45
Літо – сезон відпусток. Дорослі, маючи намір відпочити і оздоровитися, часто організовують сімейне дозвілля за межами держави свого проживання.  Тому питання порядку перетину кордону дітьми на сьогодні вкрай актуальне.
02 Червня, 2021 р., 16:37
Діти – найцінніший скарб суспільства, наша надія, сподівання на краще майбутнє.
25 Березня, 2021 р., 13:39
23 березня службою у справах дітей Меденицької селищної ради спільно з Центром надання соціальних послуг Меденицької селищної ради відвідано Грушівську гімназію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь