Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна податкова служба

10 Березня, 2023 р., 10:07
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС в Львівській області інформує, що відповідно до п. 299.1 ст. 299 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) реєстрація суб’єкта господарювання як платника єдиного податку здійснюється шляхом внесення відповідних записів до реєстру платників єдиного податку.
03 Березня, 2023 р., 14:29
Дрогобицька ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській  області нагадує, що Електронний кабінет платника податків – сервіс, за допомогою якого можна надсилати до органів ДПС електронні документи, податкову звітність, отримати довідки про відсутність заборгованості, необхідну інформацію із загальнодоступних реєстрів та надсилати запити чи заяви для отримання необхідних даних. Перевагами користування Е-кабінетом для користувачів є зручність, економія робочого часу платника, коштів на придбання паперових бланків. В електронному кабінеті в приватній частині платник в режимі реального часу має можливість переглядати інформацію про себе, яка міститься в інформаційних базах ДПС (наприклад: облікові дані, інформація про наявні об’єкти оподаткування, суми нарахованих та сплачених податків тощо). 
03 Березня, 2023 р., 14:11
В Центр обслуговування платників Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області з початку  2023року зотриманням адміністративних послуг звернулися 1299  платників податків.  З них, в електронному вигляді - 281 платник податків, у паперовому - 1018 платників.
03 Березня, 2023 р., 14:07
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що Державна податкова служба України щодо організації та контролю за своєчасністю подання податкової звітності, нарахування та сплати податків, зборів, платежів, у частині застосування під час дії воєнного стану штрафних (фінансових) санкцій до платників податків, які мають можливість своєчасно виконувати свої податкові обов’язки, в разі недотримання строків подання звітності та сплати податків та зборів повідомила наступне.
03 Березня, 2023 р., 14:06
Фахівці центру надання адміністративних послуг Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадують, що особою, відповідальною за нарахування, утримання та сплату (перерахування) до бюджету податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) з доходів у вигляді заробітної плати, є роботодавець, який виплачує такі доходи на користь платника.
24 Лютого, 2023 р., 12:28
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що  01 березня 2023 року завершується кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування.
24 Лютого, 2023 р., 12:23
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що  01 березня 2023 року завершується кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування.
24 Лютого, 2023 р., 12:20
1 березня 2023 року - граничний термін подання звітності за 2022 рік для підприємців, які використовують І та ІІ групу спрощеної системи оподаткування. Сучасне, безпечне та без зайвих витрат часу на візит до податкової інспекції подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи пропонує Електронний кабінет, - нагадують підприємцям-спрощенцям у Дрогобицькій ДПІ ГУ ДПС у Львівській області.   Можливостями електронного звітування можна скористатися вже сьогодні.
15 Лютого, 2023 р., 13:14
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області  інформує про відновлення функціонування пошукового сервісу «Реєстр платників ПДВ», що розміщений за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/registers.
15 Лютого, 2023 р., 13:10
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що Законом України від 12 січня 2023 року № 2876-IX «Про внесення змін до розділу ХХ «Прикінцеві положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) щодо відновлення обмеження перебування грального бізнесу на спрощеній системі оподаткування» (далі – Закон № 2876) підрозділ 2 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ доповнено пунктами 89 та 90, якими на період дії воєнного стану збільшено строки реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН) податкових накладних / розрахунків коригування, встановлені пунктом 201.10 статті 201 ПК, та зменшено розміри штрафів за їх порушення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь