Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське обговорення

18 Липня, 2022 р., 15:52
ТзОВ "Еко Стадарт Захід" повідомляє: "Спорудження та підключення розвідувальної свердловини №11 Тинівського  газового родовища та будівництво технологічного трубопроводу від розвідувальної свердловини №!! Тинівського ГР до УПГ - Грушів"
14 Лютого, 2022 р., 11:01
 Проект детального плану території земельних ділянок з кадастровими номерами 4621255400:05:000:1718 та 4621255400:05:000:1717 для впорядкування території та реконструкції існуючих нежитлових будівель, які розташовані за межами населеного пункту смт. Меденичі Дрогобицького району Львівської області. Проект розробляється з метою впорядкування території та реконструкції існуючих нежитлових будівель.
09 Лютого, 2022 р., 11:43
Подання про присвоєння Вороблевицькому загальноосвітньому закладу середньої освіти І - ІІІ ст. звання ім. Героя України - Шілінга Йосипа Михайловича
09 Лютого, 2022 р., 11:36
ПРОТОКОЛ місцевих громадських слухань Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області за місцем проживання на території с. Вороблевичі
27 Січня, 2022 р., 11:11
Відповідно до «Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 повідомляємо Вас про ініціювання проведення громадського обговорення щодо:  «Присвоєння Літинській гімназії Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області звання ім. Яцківа Петра Миколайовича».
12 Січня, 2022 р., 14:40
Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації. Проект детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул.Дрогобицькій в смт.Меденичі Дрогобицького району, розроблено на підставі рішення Меденицької селищної ради від 22.10.2021р. № 1063 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території», з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації територій, призначених для комплексної забудови чи реконструкції та підлягає стратегічній екологічній оцінці. Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Закон України “Про автомобільні дороги”, ДСП 173-96 “Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів”, ДБН Б.1.1.14-2012 “Склад та зміст детального плану території”, ДБН  Б. 2.2-5:2011 “Благоустрій територій”, Схеми планування Дрогобицького району. Основні техніко -економічні показники. Територія проектування детального плану території земельної ділянки площею 0,0210 га, передбачає собою будівництво та обслуговування будівель торгівлі. Відомості про замовника та розробника містобудівної документації та підстави для їх розроблення. Замовник: Меденицька селищна рада.
12 Січня, 2022 р., 14:38
  Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації. Проект детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул.Дрогобицькій в смт.Меденичі Дрогобицького району, розроблено на підставі рішення Меденицької селищної ради від 22.10.2021р. № 1064 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території», з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації територій, призначених для комплексної забудови чи реконструкції та підлягає стратегічній екологічній оцінці. Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Закон України “Про автомобільні дороги”, ДСП 173-96 “Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів”, ДБН Б.1.1.14-2012 “Склад та зміст детального плану території”, ДБН  Б. 2.2-5:2011 “Благоустрій територій”, Схеми планування Дрогобицького району. Основні техніко -економічні показники. Територія проектування детального плану території земельної ділянки площею 0,0210 га, передбачає собою будівництво та обслуговування будівель торгівлі. Відомості про замовника та розробника містобудівної документації та підстави для їх розроблення. Замовник: Меденицька селищна рада.
04 Січня, 2022 р., 21:16
ПОВІДОМЛЕННЯ  про планову діяльність з оцінки впливу на довкілля ТзОВ "НАФТОГАЗРЕМБУД - 1"
06 Грудня, 2021 р., 12:33
Меденицька селищна рада повідомляє, що з 10.12.2021 року розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Б.Лепкого в смт.Меденичі Дрогобицького району Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації. Проект детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Б.Лепкого в смт.Меденичі Дрогобицького району, розроблено на підставі рішення сесії Меденицької селищної ради від 27.08.2021р. №759 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території», з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації територій, призначених для комплексної забудови чи реконструкції та підлягає стратегічній екологічній оцінці. Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Закон України “Про автомобільні дороги”, ДСП 173-96 “Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів”, ДБН Б.1.1.14-2012 “Склад та зміст детального плану території”, ДБН  Б. 2.2-5:2011 “Благоустрій територій”, Схеми планування Дрогобицького району. Основні техніко -економічні показники. Територія проектування детального плану території земельної ділянки площею 0,1500 га, передбачає собою будівництво та обслуговування житлового будинку та господарських споруд. Відомості про замовника та розробника містобудівної документації та підстави для їх розроблення. Замовник: Меденицька селищна рада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь