Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Травня, 2019 р., 14:59
День Героїв – це вшанування пам’яті патріотів, які жертовно віддали своє життя служінню українській нації, тих, хто боронив рідну Вітчизну до останнього подиху.
23 Травня, 2019 р., 14:30
З 21-22 травня на території селища випала велика кількість опадів, в наслідок чого було підтоплено присадибні ділянки і господарські споруди жителів селища. Для ліквідації наслідків паводку задіяно сили і техніку Меденицької місцевої пожежної команди і Дрогобицького відділення МНС. До роботи наслідків паводку долучилися депутати ОТГ та місцеві жителі під керівництвом голови В.В.Шулака.
22 Травня, 2019 р., 11:18
Мама! Найдорожче слово в світі! Де б не був ти,
21 Травня, 2019 р., 17:54
Сьогодні 21 травня головний спеціаліст Дрогобицького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області О.Бонк провела прийом громадян. На особистий прийом з питань пенсійного законодавства звернулись 4 особи, яким було надано роз'яснення щодо пенсійного забезпечення.
16 Травня, 2019 р., 16:26
В Меденицькій селищній раді відбулися урочисті заходи з нагоди святкування генетичного коду українця. До свята долучилися працівники культури, жителі громади та учні шкіл. Кульмінаційним моментом стало утворення карти України з вишиваних рушників.
15 Травня, 2019 р., 10:24
Панас Мирний – літературний псевдонім Панас Якович Рудченко. Народився 13 травня 1849 року.
13 Травня, 2019 р., 12:53
13 Травня, 2019 р., 10:14
Травень - місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. Одним із найбільш зворушливих і близьких серцю кожної людини є День Матері - свято, яке ми відзначаємо у другу неділю травня. Саме в цей день усі вшановують і матір-неньку, і матір-землю, і Матінку Божу. 12 травня у приміщенні Меденицької селищної ради відбулося родинне свято до Дня матері, яке підготували працівники народного дому смт.Меденичі разом з учнями школи. Учасниками свята були не лише діти, але і їхні мами та бабусі. У залі панувала надзвичайно святкова, весела та емоційна атмосфера. Усі пісні та виступи проходили під бурхливі оплески глядачів.
11 Травня, 2019 р., 10:12
Вчора 10 травня 2019 відбулася зустріч  Меденицького селищного голови В. Шулака з представником Головного управління Національної поліції І.В. Бученковим.
11 Травня, 2019 р., 09:30
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану територій земельних ділянок площею 0,66 га за адресою: Львівська область Дрогобицький район с. Опори (в межах населеного пункту), вул. Перемоги для будівництва і обслуговування придорожнього сервісу і споруд для обслуговування і зберігання транспорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь