Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Червня, 2019 р., 11:37
З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, працівники бібліотеки і народного дому організували та здійснили прогулянку лісом.Діти залюбки витанцьовували під веселу музику, грали у різні рухливі ігри.
03 Червня, 2019 р., 11:35
Сьогодні все більшу популярність набувають вироби з гофрованого паперу. Це легко пояснити досить простою технікою виконання та оригінальністю готових виробів. Як з гофрованого паперу своїми руками зробити квітку. Технік виготовлення досить багато. Всі вони досить прості, а в результаті виходить красива і ніжна квітка.
03 Червня, 2019 р., 10:26
30 травня у четвер відбувся візит працівників селищної ради в Великолюбінську громаду. Навчальний візит відбувся у неформальній обстановці і створив підгрунття для майбутньої співпраці.
29 Травня, 2019 р., 16:01
  27 травня минуло 90 років від дня народження Р. Іваничука.    Р.Іваничук - автор близько п'ятнадцяти історичних творів, в яких він намагався заповнити білі плями в нашій історії, розповідає про видатних діячів України минулих років.    До цієї дати в центральній Меденицькій бібліотеці проведено літературний калейдоскоп " Історія одягнена в роман".
28 Травня, 2019 р., 12:27
У народному домі с.Опарі  проведено святковий концерт до Дня Матері. Діти з найщиріших слів поваги, любові та подяки сплели весняний віночок вітань своїм матерям і бабусям.
26 Травня, 2019 р., 14:05
Мамо! В цьому слові весь Всесвіт. З цього слова починається життя, і поки живі наші батьки ми всі діти. 24 травня в школі с.Летня працівниками народного дому та бібліотеки було проведено літературно-мистецьке свято "Ой маю я три матері та всі три хороші". У святкуванні взяли участь вокальна група "Летнянка" та учні 1-4 і 10 класів.
24 Травня, 2019 р., 14:54
 24 травня  в Україні відзначається День слов’янської писемності і культури. За традицією він святкується у день вшанування пам’яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія.
24 Травня, 2019 р., 14:41
Щорічно 24 травня у всіх слов'янських країнах відзначають День слов'янської писемності та культури і
24 Травня, 2019 р., 09:31
День Героїв — це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.
23 Травня, 2019 р., 16:07
Проводяться роботи щодо замін старих вікон та дверей на нові металопластикові у дитячому садочку "Калинонька".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь