Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Червня, 2019 р., 09:17
Якщо вас хвилюють питання про те, як зробити дитинство своєї дитини щасливим та радісним, а майбутнє успішним, як зрозуміти свою дитину та допомогти їй  стати гармонійною особистістю, а крім того вас хвилює відповідь на питання "Чи хороші ми батьки?"- запрошуємо вас ознайомитись з новою літературою, яка надійшла в центральну Меденицьку бібліотеку.
05 Червня, 2019 р., 15:11
 05.06.2019 року розпочато роботи з реалізації проекту щодо вуличного освітлення с.Летня, вул.Грушевського. На согоднішній день завезено опори в кількості 30 штук: розвантажено і йде підготовка до наступного етапу роботи, де буде залучена техніка.
04 Червня, 2019 р., 10:31
У Меденицькій громаді проводять заходи, спрямовані на боротьбу з борщівником Сосновського.Комунальною службою було знищено окремі ділянки борщівника: біля парку, окремих ділянках селища, узбіччя дороги на с.Гірське.
03 Червня, 2019 р., 12:18
01.06.2019року в бібліотеці-філії с.Рівне відбулася інформаційна година "Хай буде дитинство щасливим", яку підготувала бібліотекар Бецко Л.В. Юних відвідувачів бібліотеки було ознайомлено про їхні права та обов'язки визначені Конвенцією про права дитини та навчили ставитися з повагою до себе та оточуючих.
03 Червня, 2019 р., 11:37
З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, працівники бібліотеки і народного дому організували та здійснили прогулянку лісом.Діти залюбки витанцьовували під веселу музику, грали у різні рухливі ігри.
03 Червня, 2019 р., 11:35
Сьогодні все більшу популярність набувають вироби з гофрованого паперу. Це легко пояснити досить простою технікою виконання та оригінальністю готових виробів. Як з гофрованого паперу своїми руками зробити квітку. Технік виготовлення досить багато. Всі вони досить прості, а в результаті виходить красива і ніжна квітка.
03 Червня, 2019 р., 10:26
30 травня у четвер відбувся візит працівників селищної ради в Великолюбінську громаду. Навчальний візит відбувся у неформальній обстановці і створив підгрунття для майбутньої співпраці.
29 Травня, 2019 р., 16:01
  27 травня минуло 90 років від дня народження Р. Іваничука.    Р.Іваничук - автор близько п'ятнадцяти історичних творів, в яких він намагався заповнити білі плями в нашій історії, розповідає про видатних діячів України минулих років.    До цієї дати в центральній Меденицькій бібліотеці проведено літературний калейдоскоп " Історія одягнена в роман".
28 Травня, 2019 р., 12:27
У народному домі с.Опарі  проведено святковий концерт до Дня Матері. Діти з найщиріших слів поваги, любові та подяки сплели весняний віночок вітань своїм матерям і бабусям.
26 Травня, 2019 р., 14:05
Мамо! В цьому слові весь Всесвіт. З цього слова починається життя, і поки живі наші батьки ми всі діти. 24 травня в школі с.Летня працівниками народного дому та бібліотеки було проведено літературно-мистецьке свято "Ой маю я три матері та всі три хороші". У святкуванні взяли участь вокальна група "Летнянка" та учні 1-4 і 10 класів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь