Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Травня, 2019 р., 10:12
Вчора 10 травня 2019 відбулася зустріч  Меденицького селищного голови В. Шулака з представником Головного управління Національної поліції І.В. Бученковим.
11 Травня, 2019 р., 09:30
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану територій земельних ділянок площею 0,66 га за адресою: Львівська область Дрогобицький район с. Опори (в межах населеного пункту), вул. Перемоги для будівництва і обслуговування придорожнього сервісу і споруд для обслуговування і зберігання транспорту.
08 Травня, 2019 р., 15:56
08.04.2019 року в приміщені комунального закладу "Меденицької  публічної бібліотеки" відбулася перша нарада працівників культури на якій були присутні заступник голови Меденицької селищної ради  Б.М.Жовнірчик та спеціаліст з питань культури Л.В.Дякович. Було розглянуто питання роботи закладів культури ОТГ і попереджено про реорганізацію культури як такої. Також було узгоджено план роботи на травень місяць поточного року.
26 Квітня, 2019 р., 12:08
Велике лихо спіткало нашу землю того далекого 1986 року. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною.. Урятований світ - найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Меденицькою селищною радою надано одноразову матеріальну допомогу учасникам ліквідації в Чорнобильської катастрофи.
26 Квітня, 2019 р., 11:17
Шановні мешканці Меденицької громади! Щиро вітаємо вас із світлим і радісним святом – Воскресінням Христовим! Пасха – це теплий промінь надії, промінь спасіння. Це свято великого очищення всіх нас, яке символізує чистоту помислів, духовне відродження. Будьмо добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного. Нехай християнська любов , щастя, добробут та злагода запанують у ваших родинах, а віра в Бога і любов до України єднають всіх нас! Христос Воскрес!
25 Квітня, 2019 р., 14:38
З метою підготовки до Великодніх свят з 22-24 квітня  Меденицькою селищною радою організовано проведення роботи, а саме: упорядковане Летнянське кладовище (Горбок), зроблено благоустрій для зупинки автомобілів та здійснено вивіз сміття.
23 Квітня, 2019 р., 17:16
В рамках місячника з благоустрою на території Меденицької селищної ради Меденицьким ВУЖКГ було проведено фарбування зупинок громадського транспорту, впорядкування газонів біля пам'ятників, здійснення очиски від сміття узбіч доріг.
23 Квітня, 2019 р., 16:16
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану територій земельних ділянок орієнтовною площею 0,66 га за адресою: Львівська область Дрогобицький район с.Опори (в межах населеного пункту), вул.Перемоги для будівництва і обслуговування придорожнього сервісу та споруд для обслуговування та зберігання транспорту.
19 Квітня, 2019 р., 11:51
Протягом квітня місяця працівниками Меденицького ЖКГ здійснено роботи щодо заміни світильників по вулицях Степовій та Лисенка. Відновлено вуличне освітлення до кінця вул.Івасюка, Яворницького та Сонячна, а також замінено лампочки у селищі Меденичі, с.Опори.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь