Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Лютого, 2023 р., 12:22
Львіська обласна військова адміністрація проводить опитування жителів Львівщини щодо пророблених заходів в умовах військового стану та в подальшому покращення роботи адміністрації.
01 Лютого, 2023 р., 10:12
31 січня у місті Бориславі пройшли навчально – методичні заняття з цивільного захисту, метою яких було підвищення рівня знань фахівців та вдосконалення навичок захисту населення і територій в умовах надзвичайних ситуацій.
29 Січня, 2023 р., 11:43
Сьогодні, 29 січня вшановує 105-ту річницю бою під Крутами Пам’ять про Героїв Крут для українського народу стає символічною в час російсько – Української війни, як приклад героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність України.
28 Січня, 2023 р., 15:32
На даний час в Україні триває процес декомунізації, тобто усунення та демонтаж символіки радянської доби. Та в період російсько – Української війни це питання викликає особливу увагу до себе та протестні настрої в суспільстві, а часом певні спекуляції навколо процесів декомунізації.
27 Січня, 2023 р., 21:08
В НАРОДІ КАЖУТЬ: ДОБРА ЛЮДИНА – ЩАСЛИВА ЛЮДИНА
26 Січня, 2023 р., 11:11
Телерадіокомпанія «Перший Західний» навіть у воєнний час продовжує активно розвиватися і протистояти загрозам від російської військової та інформаційної агресії. Аби захистити телесигнал від ворожого «глушіння» та перебоїв у роботі, ми з лютого 2023 року змінюємо параметри мовлення та будемо працювати в одному пакеті частот з низкою загальнонаціональних телеканалів. Такий крок допоможе покращити стабільність прийому сигналу з супутника та підтримати інформаційне середовище України.
22 Січня, 2023 р., 09:09
Це день проголошення Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Офіційно встановлене у 1999 році, враховуючи велике політичне та історичне значення об’єднання УНР і ЗУНР для утворення єдиної (соборної) української держави.
13 Січня, 2023 р., 12:54
Днями внутрішньо переміщеним особам Меденицької територіальної громади Міжнародний Медичний Корпус надавав гуманітарну допомогу у вигляді санітарно – гігієнічних наборів для кожного. Представники даної благочинної організації надавали такі набори власноруч, побувавши безпосередньо у кожному селі громади, де проживають біженці. Також санітарно – гігієнічні набори роздавали у селищній раді в смт. Меденичі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь