Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2023 р., 09:09
Це день проголошення Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Офіційно встановлене у 1999 році, враховуючи велике політичне та історичне значення об’єднання УНР і ЗУНР для утворення єдиної (соборної) української держави.
13 Січня, 2023 р., 12:54
Днями внутрішньо переміщеним особам Меденицької територіальної громади Міжнародний Медичний Корпус надавав гуманітарну допомогу у вигляді санітарно – гігієнічних наборів для кожного. Представники даної благочинної організації надавали такі набори власноруч, побувавши безпосередньо у кожному селі громади, де проживають біженці. Також санітарно – гігієнічні набори роздавали у селищній раді в смт. Меденичі.
11 Січня, 2023 р., 15:45
12 січня 2023 року Головним управлінням ДПС у Львівській області буде проведено  онлайн - семінар,  для платників податків Львівської області на тему: «Зміни у законодавстві, які набувають чинності у 2023 році» Так, зокрема розглядатимуться питання запровадження сплати авансових внесків з податку на прибуток підприємств за структурні підрозділи, які здійснюють торгівлю валютними цінностями у готівковій формі, звільнення від оподаткування ПДВ операцій з ввезення на митну територію України трансформаторів, генераторів та інші.
11 Січня, 2023 р., 12:19
Всі чекають на зимові Різдвяні свята, неймовірні дива, здійснення бажань та радість від обміну подарунками. Дарувати подарунки та допомагати тим, хто потребує нашої з вами уваги та підтримки в такий час є надзвичайно приємно. А особливо дітям. Діти – це головне багатство для кожного, а щасливі діти з чарівними дитячими посмішками – це вершина бажань кожного свідомого громадянина.
07 Січня, 2023 р., 09:37
Шановна Меденицька громадо!
06 Січня, 2023 р., 19:19
У  Різдвяний святвечір я бажаю такого бажаного миру і справжнього добра! Нехай прийдешнє Різдво принесли у ваш будинок добрі та радісні вісті, здоров'я, любов і удачу у всіх справах! Вірного щастя, небесної благодаті та доброї надії.
05 Січня, 2023 р., 13:30
30 грудня 2022 року відбулись громадські збори з питання перейменування вулиці Гагаріна в смт.Меденичі. За результатами громадських зборів сформовано пропозицію щодо перейменування вулиці Юрія Гагаріна на вулицю отця Василя Шевчука та підготовано відповідну інформаційну довідку.
03 Січня, 2023 р., 11:57
Відповідно до листа №1/06-6-11431 від 14.12.2022 Міністерства цифрової трансформації України щодо підвищення рівня цифрової грамотності українців, управління з питань цифрового розвитку повідомляє наступне.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь