Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Грудня, 2021 р., 14:52
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що у відповідності до вимог податкового законодавства щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг (із змінами та доповненнями) суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) або через зареєстровані фіскальним сервером контролюючого органу програмні РРО (далі – ПРРО) зі створенням у паперовій та/або електронній формі відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених Законом № 265, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок (далі – РК). РРО та/або ПРРО та РК не застосовуються при продажу товарів (наданні послуг) платниками єдиного податку (фізичними особами - підприємцями), які не застосовують РРО та/або ПРРО відповідно до Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями.
23 Грудня, 2021 р., 11:50
22 грудня  2021 року відбулося засідання чергової  XIV сесії восьмого демократичного скликання під головуванням селищного голови Меденицької селищної ради Михайла Живчина. Засідання проходило  згідно порядку денного.  Розглядали ряд ключових питань, які потрібні для подальшої роботи в 2022 році.
21 Грудня, 2021 р., 16:23
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що з 01.01.2022 набирають чинності положення абзацу четвертого пункту 61 підрозділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України згідно з якими фізичні особи-підприємці, що перебувають на спрощеній системи оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ-IV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) для здійснення розрахункових операцій.
21 Грудня, 2021 р., 16:21
Фахівці Дрогобицької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області інформують  суб’єктів господарювання, які мають намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО), що ПРРО повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на обліку має перебувати господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про що суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями.
21 Грудня, 2021 р., 10:05
  Щорічно, з приходом зими, ми чекаємо улюблене всіма свято – Святого Миколая. Ми з трепетом та радістю готувалися до цього дива. Працівниками КУ “Центр надання соціальних послуг” спільно зі службою у справах дітей  проведені заходи в селах Меденицької громади. Помічниками святого Миколая стали старости сіл, депутати, підприємці, БО «Мальтійська служба допомоги у Львові», «Різдвяний конвой» з Німеччини та всі небайдужі громадяни, зусиллями яких зібрано та роздано сотні подарунків для найбільш потребуючих верств нашої громади. А це іграшки, солодощі, фрукти, розвиваючі ігри, книги, канцелярія, одяг тощо. З колядкою “Ой хто, хто Миколая любить” Святий Миколай та ангелики завітали і до малих дітей, і до стареньких людей. Скільки щастя, радості і посмішок було в цей день… Дякуємо всім за бажання роботи добро!
21 Грудня, 2021 р., 09:54
З 01.01.2022 р. Україні почне діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Мінсоціполітики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.
21 Грудня, 2021 р., 09:49
Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що урядом 21.04.21 р. прийнято постанову КМУ № 397 «Деякі питання сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей», яка набирає чинності з 1 січня 2022 року.
20 Грудня, 2021 р., 10:01
«Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України» 
20 Грудня, 2021 р., 09:54
Повідомляємо, що сьогодні о 16 : 00 у приміщенні  Меденицької селищної ради відбудеться громадське обговорення проєкту селищного бюджету Меденицької селищної ради на 2022 рік.
17 Грудня, 2021 р., 16:11
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»,  Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь