Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Січня, 2022 р., 18:33
В Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують: у відповідності до вимог Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, (далі – Порядок № 317)  за наявності підстав для відмови в реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) фіскальний сервер формує повідомлення про відмову в реєстрації ПРРО із зазначенням підстав для такої відмови.
10 Січня, 2022 р., 18:24
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що впродовж січня 2022р. керівництвом Дрогобицької ДПІ та керівниками структурних підрозділів території обслуговування Дрогобицького регіону проводитимуться сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» на теми:
07 Січня, 2022 р., 07:09
У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, взаєморозуміння, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії! А світло Вефлеємської зірки принесе у ваші домівки добро, злагоду та достаток.
05 Січня, 2022 р., 20:11
29 грудня 2021 року на базі Грушівської гімназії кафедра загальної педагогіки та дошкільної освіти спільно з кафедрою практичної психології провели науково-методичний семінар «Тімбілдінг (TEAM BUILDING): інноваційний погляд на стандартні завдання». Модератор – доцент Юрій Калічак.
05 Січня, 2022 р., 13:33
 Ще не так давно у Меденицькій селищній раді був у гостязх .Євген Павлович Осередчук — голова Благодійного фонду професійних художників, українських народних майстрів «Відродження», Республіка Молдова, заслужений працівник культури України, заслужений діяч мистецтв Республіки Молдова.
01 Січня, 2022 р., 15:21
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що з 01 січня 2022 року вступають в дію  положення Закону України від 03.06.2021 № 1525-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам» (далі – Закон № 1525), які вносять зміни до Податкового кодексу України. Зокрема, скасовується положення щодо оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалюється порядок оподаткування ПДВ операції з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам.
31 Грудня, 2021 р., 12:00
Від щирого серця вітаю Вас усіх з Новим 2022 роком !
28 Грудня, 2021 р., 15:15
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що 29 грудня ц.р. о 12-00 годині в приміщенні Бориславської міської ради за адресою: м. Борислав, вул. Шевченка, 42 (сесійна зала),  фахівці Головного управління ДПС у Львівській області проведуть семінар з питань застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.
28 Грудня, 2021 р., 15:13
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляють, що грошовими активами фізичної особи для одноразового (спеціального) добровільного декларування являються:
28 Грудня, 2021 р., 15:11
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що з 01.01.2022 року набирають чинності положення абзацу четвертого пункту 61 підрозділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України згідно з якими фізичні особи-підприємці, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ-ІV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) для здійснення розрахункових операцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь