Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Лютого, 2022 р., 11:03
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що впродовж лютого ц.р. керівництвом Дрогобицької ДПІ та керівниками структурних підрозділів території обслуговування Дрогобицького регіону проводитимуться сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» на теми:
01 Лютого, 2022 р., 12:51
31 січня 2022 року  відбулося засідання позачергової  XVI сесії восьмого демократичного скликання під головуванням селищного голови Меденицької селищної ради Михайла Живчина. На порядку денному були  питання надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації для подальшої реалізації проектів  капітальних та поточних ремонтів приміщень  закладів освіти, медицини, системи вуличного освітлення та ремонту доріг.
28 Січня, 2022 р., 14:48
9 грудня 2021 року Центром було проведено онлайн-презентацію веб-сайту протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей. Основна мета запуску роботи веб-сайту допомогти людям, які постраждали від торгівлі людьми, домашнього насильства, насильства за ознакою статі та насильства стосовно дітей, а також запобігти вчиненню такого насильства.
26 Січня, 2022 р., 09:52
Дискримінація – одне з низки явних і розповсюджених порушень прав і свобод людини. Підставою для вчинення дискримінаційних дій є стереотипи та упередження. Руйнуючи стереотипи, ми здобуваємо внутрішню свободу від укорінених штампів, хибних висновків і переконань, а також вчимося мислити критично, бути сучасними й по-новому бачити світ. До Вашої уваги пропонується переглянути три серії відеопроекту:
25 Січня, 2022 р., 21:25
З метою запобігання розповсюдження на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, члени обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) вирішили посилити карантинні обмеження в області.
24 Січня, 2022 р., 14:50
В Меденицькій селищній раді відбулася спільна нарада керівництва Меденицької селищної ради, депутатів Меденицької громади та старост сіл стосовно подання та реалізації мікропроєктів, які є важливими для розвитку шкіл, медичних установ та інфраструктури сіл громади. Також на нараді були присутні: начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Куцик Ярослав Миронович; головний лікар КНП «Меденицька лікарня» Хоронжак Микола Теодозійович; директор Державного навчального закладу «Меденицький професійний ліцей» Лужецький Василь Степанович.
22 Січня, 2022 р., 08:09
Вперше у ХХ столітті українська незалежність була проголошена  22 січня 1918 року IV Універсалом Української Центральної Ради, а вже за рік (22 січня 1919 року) відбулося об’єднання Української Народної Республіки (УНР) і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР) в одну державу.
21 Січня, 2022 р., 16:02
На території Меденицької громади з 00 год. 00 хв. 19 січня 2022 року діють карантинні обмеження, визначені п.3 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 для "помаранчевого" рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби  GOVID - 19.
21 Січня, 2022 р., 15:18
В Україні вже запровадили додаткову та бустерну дозу вакцин від COVID-19. Люди з низкою важких хвороб, в яких міг не сформуватися належний імунний захист після двох доз вакцини проти COVID-19, можуть отримати додаткову дозу вакцини через 28 днів після другої (першої для вакцини Janssen/Johnson & Johnson), незалежно від того, якою вакциною вони щепилися.
21 Січня, 2022 р., 15:08
Сьогодні в Меденицькій селищній раді представники державної установи Львівського центру контролю та профілактики  інфекційних захворювань Олена Левицька – завідувач відділом імунопрофілактики та Роман Шуя – лікар-координатор Дрогобицького району проводили роз’яснювальну та профілактичну бесіду  щодо необхідності вакцинування  бустерною дозою та вакцинації загалом. Також на зустрічі була завідувач відділення епіднагляду та профілактики інфекційних хвороб Бориславського відділу ДУ (Львівський ОЦПКХ МОЗ)  Волошанська Оксана Іванівна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь