Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Серпня, 2019 р., 10:13
7серпня 2019року виповнюється 200 років з дня народження видатного письменника, перекладача, історика, громадського діяча, фольклориста, однієї з основних постатей національної культури - Пантелеймона Куліша. Враховуючи його вагомий внесок в розвиток української культури та суспільно-політичне життя України, Верховною Радою України прийнято Постанову "Про відзначення 200-річчя з дня народження Пантелеймона Куліша". В зв'язку з цією датою, 6 серпня в центральній Меденицькій бібліотеці відбулася літературна година "П. Куліш-славний діяч українського письменництва".Також в бібліотеці організована книжкова виставка" Будитель української свідомості".
05 Серпня, 2019 р., 12:29
За кошти Меденицької селищної ради ведуться роботи в Народному домі с.Опарі. На даний час проведено демонтаж старої підлоги, зроблено грунтову засипку, завезено будівельні матеріали. Загальна вартість проведення робіт згідно проектно-кошторисної документації становитиме 459,998 тис.грн.
02 Серпня, 2019 р., 11:00
Меденицькою селищною радою розпочато проведення ремонтних робіт по мікропроекту капітальний ремонт підлоги Народного дому с.Летня, де будуть залучені кошти місцевого та  обласного бюджету спонсорські  фінансові внески. На сьогоднішній день силами громади розпочато роботи, щодо демонтажу старої підлоги в Народному домі.
02 Серпня, 2019 р., 10:14
Шановний Любомир Степанович! Меденицька селищна рада щиро вітає Вас з Днем народження! Прийміть  найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту.  Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!  Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на Многії літа! Зичимо, аби кожен Ваш день наповнювався  найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини!
01 Серпня, 2019 р., 16:48
Меденицька селищна рада наголошує на неухильному дотриманні підприємствами та населенням громади вимог пожежної безпеки та природоохоронного законодавства у лісових масивах, сільгоспугіддях, особливу увагу необхідно звернути на недопущення випалювання залишків рослинності, сміття та сухостою.
01 Серпня, 2019 р., 11:56
У с.Летня, яке входить до складу Меденицької ОТГ, нещодавно встановили чотири нові зупинки громадського транспорту. Зупинки встановлені за кошти бюджету об'єднаної громади.
01 Серпня, 2019 р., 10:59
 31 липня 2019 року відбувся навчально-практичний семінар в рамках проекту «Добробут громад» за підтримки Агроіндустріального холдингу МХП, в якому взяли участь працівники апарату Меденицької селищної ради, працівники комунальних закладів, що входять до складу Меденицької ОТГ, студенти та жителі селища.
31 Липня, 2019 р., 16:52
Меденицька селищна рада оголошує набір учасників для велопробігу, приурочено Дню Незалежності України, який відбудеться 25 серпня 2019 року на території Меденицької громади. Всіх охочих просимо взяти участь і зареєструватися з 7 - 13 серпня 2019 року в приміщенні Меденицької селищної ради.
31 Липня, 2019 р., 16:04
Меденицька селищна рада оголошує набір волонтерів (активної молоді та старшокласників) для  організації велопробігу, приуроченому 28-ій річниці проголошення Незалежності України, який відбудеться 25 серпня 2019 року на території Меденицької громади. Бажаючих просимо зголоситися з 5 по 6 серпня 2019 року в гуманітарний відділ Меденицької селищної ради. 
29 Липня, 2019 р., 15:41
Багато країн світу мають християнських святих,котрі вважаються їхніми небесними покровителями," патронами і навіть національними героями". Для України такими повинні стати рівноапостольна княгиня Ольга -" осяйна зірка християнства "- та рівноапостольний князь Володимир Великий - "наш христитель", яких вшановуємо відповідно 24 - 28 липня. 27.07.2019р. в Народному домі с.Летня відбувся тематичний вечір під назвою " Христителі України " Вечір був підготовлений та проведений працівниками Народного дому та бібліотеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь